Finally here.

♥Skrivet av Anna 2013-01-28 23:59:35 Foto Kommentarer (0)
 
 
Jag lever vidare med mitt härliga humör. Idag lyftes en sten från mina axlar tack vare min kära mamma. Vad hade jag gjort utan henne?
Och inte nog med det så har mina efterlängtade grejer jag köpte i USA anlänt. Vem köper hem sköljmedel och rengöringsmedel där ifrån och skickar med en container? Jajja, va inte bara det. Fick hem lite godis och mina tofflor också. Jag är mer än nöjd! Sen att sköljmedlet doftar så förbaskat gott att jag vill dricka upp det är en annan sak. Nu vill man tvätta aaaaallt här hemma.Att inte bli beroende av det är nog svårt. Tur att jag åker igen detta år så jag kan köpa med lite fler dunkar hem.
 
 
Annars händer det inte mycket på lifsfronten. Kvällen avslus så där pirrigt som den ofta gjorde i sommras. Jag är glad att jag och J fått upp kontakten igen, nästan på samma sätt som förut. Och vi har lärt oss att det kan aldrig "bli som förut", man får helt enkelt skapa nytt. Nya minnen, nya dofter och nya ord.
 
I det här snöblasket som är kan man ju inte längta efter annat än sommaren, så slänger upp lite somriga bilder från både Gotlad och USA, samt lite kyligare bilder från New York.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fantastiskt jädra humör.

♥Skrivet av Anna 2013-01-26 14:12:51 Foto Kommentarer (0)

-"Ett under att du inte blivit smittad av oss, du som ändå pussades och kramades med min son innan dagen innan han insjukna"

Jag-"Ja men eller hur. Tror jag är lite immun med tanke på alla barn. Men skönt är det"

Det sa jag med ett leende på läpparna när jag låg i sängen och spelade. En timma senare bor jag inne i badrummet och toaletten är min allra bästa vän. Suck!

Även om jag inte är helt kry än så har jag ett strålande humör. Vad det kommer ifrån är en gåta och jag tänker inte rota mer i det. Jag fnittrar och blir generad till "dejt med mig" programmet och känner mig rent ut av lycklig idag.


2013.

♥Skrivet av Anna 2013-01-07 06:25:27 Foto Kommentarer (0)

Lite sen med den rubriken.. 2013 har anlänt iaf och nyår skred på nästan smärtfritt.

Jag är så på hugget idag. Gymnervena leker larjolajban i min kropp så en vidare uppdatering kommer senare idag. Jag lovar! Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan rasta mina nerber och leder för första gången på.. på.. på.. På jag vet inte hur länge riktigt. Kommer aldrig in i det där.

Ville mest säga, God morgon världen!


RSS 2.0