Otursmåndag.

♥Skrivet av Anna 2012-07-31 17:16:13 Vardagen Kommentarer (0)
Vilke dag det vart igår. Skulle kunna spy på den.. Bokstavligt.
Dagen började med att jag slog i samma tå tre gånger på morgonen. Med bultade tå tog jag mig ut för att sola lite och vad händer där? Getingstick under foten. Samma fot som min blåslagna tå sitter på.
Jajja inte mycket att göra åt det..
 
vart upphämtad och åkte ut till Sundängen med Daniel för lite golf. Även om jag förlora rätt fint tyckte jag det gick bra ändå. Sen vart det lite fiske och efter det hände det värsta. Såg hela mitt liv passera.
Jag och Daniel hade köpt med oss lite mat att äts ute på sjön. Och när jag ska kliva i båten så hör man bara ett plums.
 
Trodde inte på Daniel när han sa att det va min mobil som åkte i sjön. Även om jag kände i mina tomma fickor.
Vi försökte på alla möjliga sätt med att få upp den, utan resultat. Jag hoppade till och med ner i vattnet, med blålera-botten och tusen näckrosblad. Väl tillbaka på land igen trampar jag på en planka med en spik i. Som tur va rispade spiken lite på tån bara, men när jag lyfte på foten satt både plankan och spiken kvar, så den gick långt in i skon.
 
Idag har jag iaf hämtat ut en ny telefon och fått ett nytt abonemang. Som tur va använder jag mig av iCloud och kunde få tillbaka alla appar och nr. Bilderna fanns också kvar..
 
Jäkla skit dag alltså. Men idag har jag vägt upp dagen med lite shopping av skor.

Soon.

♥Skrivet av Anna 2012-07-29 21:43:18 Vardagen Kommentarer (0)
Nu är det inte långt kvar till Gotlands resan. Jag längtar förbannat mycket..
Innan dess ska jag hinna med att bo hos min far igen som åker på ytterligare en semester, Så det blir jag å katten igen. En av få katter jag tycker om. Är inte så mycket för djur annars. Jag skulle aldrig skada något djur, men jag skulle heller aldrig köpa ett. Djur är smutsiga. Men nog fan är dom söta vissa pälsbollar :)
 
Nu sitter iaf hårfärgen i och efter det ska jag göra mig klar för kvällen, borsta gaddarna och boka in alla resor jag tänkt göra innan sommaren är slut. Blir nog en tripp till Skåne och sen Tyskland igen innan sommaren är slut.
Kommer nog känna mig rätt nöjd med denna sommar när hösten kryper på och jag går i ide.

Början på något nytt.

♥Skrivet av Anna 2012-07-22 23:10:58 Vardagen Kommentarer (0)
Vilken kväll.
Det börjar iaf ordna upp sig.
Vi har pratat.
Jag ska träna.
Jag ska bli bättre.
Bölar som en tok.
 
 

Bokat och klart.

♥Skrivet av Anna 2012-07-22 18:19:45 Vardagen Kommentarer (0)
Då va man relativt pigg efter sommarens första resa till Tyskland. Va ritkgit trevligt förutm den otroligt ihärdiga huvudvärk jag fick. Får gotta mig i allt jag fick med mig hem så kanske den ger med sig. Inatt vakna jag och ville skrika rätt ut. Tårarna va nära dom med.
 
Försökte mig på lite solning nu idag också, men solen gick i moln och det blåste satan. eftersom vi hacka lite tänder drog vi vidare och fick i oss lite mat. Satt väldigt fint förutom att jag kände mig helt spyfärdig efteråt.
 
Nu ska här vilas. Har så förbannat ont i högra benet. Eller vaden mer exakt. Började på vägen ner till Tyskland, hela benet svullna och jag är riktigt varm på en fläck. Några prata om en propp i benet, men det tror inte jag. Får se om det går över.. Tänker inte åka till Gotland med denna smärta direkt. Betalade biljetterna till färjan idag, så nu känns det mer verkligt. Snart träffar jag släkten min :)
 
 
 

Sommarvärme.

♥Skrivet av Anna 2012-07-19 18:13:22 Foto Kommentarer (0)

Gör ett litet snabbinlägg nu i sommarvärmen. Jag njuter för fulla muggar, och vill inte missa solen en minut ens. Hängmattan har blivit en favorit. Sol, skönt gung och en mysig å rar katt som sällskap. Saknar dock min karl väldigt mycket..


Destination Gotland.

♥Skrivet av Anna 2012-07-14 18:15:50 Foto Kommentarer (0)
 
Skriver av mig några rader innan jag sticker iväg på roligheter.
Med detta crapiga måendet jag har, så ska jag försöka ha så kul jag bara kan..
 
Anyway..
 
Destination Gotland kan nog va den bästa internetsidan för mig just nu. Trotts detta mående jublar det lite i hjärtat iaf. Planerna är igång och jag ser fram emot att äntligen få komma "hem" till Gotland. "Hem" för mig är ju just på Gotland. Där är jag som gladast och det spritter av lycka i själen varenda minut. Det är mitt hem just för att jag trivs så bra där. Jag är varken gotlänning eller folkbokförd på ön, men ett hem är där hjärtat finns.
 
Så nu ska jag bara prata lite med min käre moster om hon känner för att ha lite gäster i början på Augusti, sen är det bara att boka. Ska bli skönt med en tjejvecka på ön och kanske träffa bekanta man inte sett sen sommarn -09
Det kan bli bra det här ♥
 
 
 
 
 

Liten söt krabat.

♥Skrivet av Anna 2012-07-10 05:10:13 Foto Kommentarer (0)

Jag trodde aldrig för mitt liv att jag, Anna, skulle vakna kvart i fem en ledig tisdagsmorgon. Men här ligger jag, klarvaken. Okej, lite grus i ögonen har jag allt, men alldeles för lite för att kunna somna om. Tänker på en väldigt go liten krabat, vid namn Ruth som har klättrat på mig idag. Hon får mig att tänka på den Goa biten "Vad har du under blusen Ruth? Vad är det där som putar ut?" Men inte har denna Ruth något under blusen, och inte en blus heller för den delen. Nej nej.. Hon är en lite sköldpadda på 12 jordsnurr.
En vacker sådan..

Sen har tankarna flytit över till ön också. Lär verkligen åka dit, och det snart. Pratade lite smått med en bekant idag från Gotland, och enligt han är vädret strålande. Jag saknar att gå nere vid vattnet vid fyren på Närs holme, ta ett glas vin på pigan för att senare ha springtävlingar och somna i en fiskebod. Vakna upp och känna doften av nyrökt fisk. Det finns mycket jag saknar där.. Får se till att jag inte bokar resan så ja missar bröllopet som är snart. Det vill jag inte missa. Två bröllop på en sommar, hur mysigt som hellst :)


Snabbis.

♥Skrivet av Anna 2012-07-09 15:53:37 Kommentarer (0)

Det blir en snabb uppdatering. Har precis legat och solat lite ute. Solen hittade även hem hit. Snart dags att åka hem, ta en dusch och fixa om lite i köket. Har inte vart hemma på några dagar så lite hemlängtan har jag allt.


Sommarkväll vid hamnen.

♥Skrivet av Anna 2012-07-03 23:47:12 Foto Kommentarer (0)
Vilken förbannat skön dag det har varit. Vädret har vart toppen och jag har vart på bra humör hela dagen.
Lite solning nere vid hamnen och när jag kom hem satte jag upp lite nya gardiner nu efter min om-möblering.
 
Kvällen har spenderats på Sjökrogen för att fira min kusin som blir 50 idag. Hipp Hipp Hurra!
Det var så skönt väder nu ikväll att jag nästan inte ville åka hem. Sommaren luktar så gott, speciellt vid vattnet.
Så blir det en fin kväll imorgon tar jag med mig barnen ner till hamnen för lite kvällsmys innan vi går hem och sover..

Sportamore.se

♥Skrivet av Anna 2012-07-03 01:20:38 Foto Kommentarer (0)
Kondition kondition.. Vad är det? En riktig färskvara. Något jag inte har tydligen. I Söndags blev det god mat och fotboll med C´s familj. Och i pausen innan 2halvlek så gick jag och C ut på tomten och spelade lite fotboll. Eller spela och spela.. Han spelade. Han dribblade bort bollen hela tiden för mig att jag aldrig fick någon chans. Ett minne kom fram.. Anledningen till att jag slutade spela fotboll som liten. Jag fick aldrig tag på bollen! Nu när jag ser tillbaka och ser mig själv där på plan, så ser jag bara en lönnfet liten unge, som springer och kämpar med att få fatt i bollen nån gång.
 
Ångrar att jag inte fortsatte med fotbollen, eller vilken sport som hellst när jag var liten. Jag prövade lite olika, men fortsatte aldrig med något riktigt. Det jag fastnade för mest va nog dansen och ridningen.
Men hur är det idag då? Jag har NOLL taktkänsla i kroppen, och hästar är jag livrädd för. Så gick det med det..
 
För att komma till konditionen då.. I Söndags trodde jag allvarligt att hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig. Trodde nästan att jag hörde hjärtat utanpå kroppen ett tag. Så nu ska C få hjälpa mig lite i spåret. Jag ska klara av att springa en km inom en snar framtid. Jag ska ta träningen på allvar, precis som jag gjort tidigare. Men av någon anledning har det inte blivit så på senare tid. Men jag ska låta C "träna" mig i spåret.. Så får vi se om vi får ordning på min kondition :)
 
Jag har börjat lite smått.. Med kläderna! Lite nya jackor att springa i. Tänker inte springa mitt på dagen då det troligtvis är rätt varmt ute. Men på kvällen däremot.. Då är det nog skönt och vad passar fint då, om inte lite nya jackor :) Fick med nått linne och en fotboll nu till sommaren också.
 
 
Jag älskar Sportamore och deras kläder. Enkelt och smidigt att beställa därifrån. Fri frakt, snabb leverans och bra varor till lite billigare pris än i butiker.
 
 
 

RSS 2.0