Sömntuta.

♥Skrivet av Anna 2012-05-31 12:11:36 Foto Kommentarer (0)

Äntligen. Skönt att vakna upp utan huvudvärk idag. Igår hade jag och C lite mys framför tven med god mat, som C självklart lagade, och fotboll. Sverige-Island. Sverige vann med 3-1 och inombords jublade jag som satan. Nånstans efter matchen måste jag ha somnat till. Två gånger dessutom. C puttade på mig och påstod att jag snarka. Va är det för påhitt? ;)
Men det är fullt fårståligt då jag hade en sju jäkla huvudvärk som inte ville ge sig och förstörde min kväll. Min myskväll med C som inte vart så långvarig.

Dock måste han ha somnat sent, sömntutan sover fortfarande och hur mycket jag kliver i och ur sängen, vänder på mig hit å dit så vaknar han inte. Jag kommer nog på något... :)


Nystädat.

♥Skrivet av Anna 2012-05-29 14:43:36 Foto Kommentarer (1)

Va härligt det är att läsa andras bloggar. Man får så mycket inspiration. Från att va helt orkeslös till att städa hela min bit på loftet, plantera om blommor och skrubba av utemöbler! Inte illa pinkat. Och nöjd vart jag. Måste tillägga att jag hellre hade haft en uteplats eller iaf en balkong att pimpa. Ett sketet loft är inte roligt och man får plats med så lite fast man vill så mycket mer. Men man får va nöjd med det man har och göra det bara av det..




"When you move me, everything is groovy"

♥Skrivet av Anna 2012-05-29 12:28:44 Musik Kommentarer (0)

Early morni´n.

♥Skrivet av Anna 2012-05-29 12:22:34 Foto Kommentarer (0)

Nu då?
Mitt kaffebesök har precis trippat iväg och lämnat mig helt ensam. Vad göra nu?
Har tusen grejer som jag borde ta tag i, men orken finns inte Inte idag. Tidigt imorse gjorde jag mig klar för PT Magnus och det hade vart enklare om han va vrålsnygg.. Men det gick bra. Så pass bra att jag somna så fort jag kom hem. Hann inte mer än att somna så ringde telefon och min kära vän ville ha thé. Kaffe och thé det blev, och en himla massa tjejsnack!

Dubbelpass.
Yees, idag kör jag dubbla pass. Morgon och eftermiddag. Har vart väldigt dålig på träna nu den senaste veckan som vart, att jag har en hel del att ta igen. Inte har jag fört dagbok på vad jag gör och stoppar i mig heller.
Jag vet inte ens vart mitt block är..

Seeeeen, senare ikväll efter fotbollsmatchen kommer min efterlängtade C. Så saknad som han är så kommer jag säkert ha ihjäl han med massa pussar och kramar. Men det får han helt enkelt ta :)
Fick ett mms av C igår också. Nu har vi äntligen blivit föräldrar ;)


Så söta bäbis fågelungar som boat in sig bakom en kruka.


Anna

♥Skrivet av Anna 2012-05-28 21:10:17 Vardagen Kommentarer (1)

Anna, det gick inte att komma in på din blogg. Så jag hoppas du läser här.

"Ja det är jätte tråkigt. Sen att någon annan känner mig bättre än jag själv är lite skrämmande ;)
Men det är nog ett tecken på no life hos den personen, som måste lägga sig i andras.
Tröttsamt!"


Vem är C?

♥Skrivet av Anna 2012-05-28 14:18:08 Foto Kommentarer (1)
Goddagens!
Inte lika vacket väder idag. Mulet, och nyss börja det regna. Va förbi vännen på lite "morgonkaffe" tidigare idag. Mysigt och trevligt. Senare bär det iväg till hennes barns dagis, för en sommarfest. Vädret slår ju aldrig fel. Klart det ska va molningt och regningt på en sommarfest. Men det ska bli riktigt mysigt med fika, sång och massa barn.

Till något helt annat då. Vem är C?
Fick en inte allt för trevlig kommentar inatt om mig och C. Att jag skulle vara otrogen. Men mot vem undrar jag jag då? Denne person, som självklart va anonym verkar inte alls känna mig. Eftersom jag vart singel i över 2 år, nästan 3. Så vem jag har vart otrogen mot vet jag då verkligen inte.

C heter igentligen Christoffer och vi har nästan precis träffats. Allt har gått perfekt redan från dag ett och vi sover ofta med varandra. Vi träffades på en sida på internet faktiskt. Vi bestämde att vi skulle ses, och det blev ett första möte här hemma hos mig, med mat och film. Karln är en hejjare på att marinera kött ;)
Det blev väldigt sent, så han blev kvar här över natten och åkte hem kvällen där på då jag och en kär vän hade bestämt oss för en kväll ute. Sen dess har det bara flytit på..
Vi har en rätt rå humor båda två, vilket är så fruktansvärt skönt. Vi kör på precis som vi är utan krussiduller!

När han inte är här känner jag en stor saknad, och inatt när jag sov utan han så har natten vart ett rent helvete. Hann inte sova länge innan jag vaknar upp ur en hemsk dröm. Trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig, så hårt slog det.. Vände på mig för att försöka somna om, men det tog sin lilla tid hur trött jag än kände mig. Pniken satt i ett bra tag.
Imorse vaknade jag av en annan dröm, fast en lite hemskare dröm. Hade gått förbi mormors hus och såg att det var helt nersläckt. Och vid den tiden skulle hon va vaken tydligen och alla lampor skulle va tända. Sprang upp till huset i ren panik och skrek, men hon levde och vi kramades massor medans tårarna rann ner över hela mitt ansikte.

Vad betyder det egentligen? Min mormor lever inte och det va väldigt många år sen som hon gick bort.
Snacka om att jag hade panik imorse när jag vakna.


Jag som liten med min älskade mormor ♥


Mormor och morfar ♥


Mormor ♥


Nu vet ni iaf vem C är. Nu behöver det inte bli nå krångel om att jag egentligen är upptagen, vilket jag inte är. Än!
Både jag och C är singlar än sålänge. Just nu skapar vi bara en grund som vi kan bygga vidare på.

Det är nu dags för att ta hand om disken och hinna dammsuga lite innan sommafesten lite senare i eftermiddag.
Har skjutit upp det alldeles för länge nu..

1000 underbara dagar.

♥Skrivet av Anna 2012-05-27 23:50:26 Foto Kommentarer (0)

Sköna och mysiga dagar har det varit. Avsluta denna vecka med att ha bränt mig igen, och att sova ensam. Jag får hela sängen för mig själv, men ändå har jag superångest. Vill ju ha C här hemma brevid mig. Allt har gått så fort, men jag trivs som fisken i vattnet.

Dagen har bestått av lite Morgonmys och en tur ut till björnön för att fira mors dag. Fam Silver va med ut och vi hade det riktigt trevligt med grillat till mat och en massa sol. Jag har nu bränt mig igen. Sen vart bjöds det på glass i hamnen och senare lite barngos med mina troll. Fasters älsklingar!! Nu ligger jag här, ensam i min säng och saknar C. Att det ska va så jobbigt att sakna någon. Så pass intensivt det har vart nu så är det bra att vi är ifrån varandra, och får känna på den där jobbiga saknaden. Nu är det snart go natt som gäller. Bjuder på ett par härliga sommarpics!


Bortskämd tjej.

♥Skrivet av Anna 2012-05-25 10:53:40 Foto Kommentarer (0)

Vilken morgon. Va helt slut och inte riktigt redo att vakna. Så tråkigt att vakna upp själv med vetskapen om att det har legat någon brevid mig. Han gick tidigt imorse och jag kan nästan svära på att hans "plats" och täcke fortfarande va varmt.

På kvällarna blir jag bortskämd. All beröring, små massagestunder, kli i håret.. Man uppskattar alla dessa små stunder. Även när han kallar mig störd, pucko och lite till ;) Men ibland kan jag inte klandra han för det haha!

Snart blir det en tur i solen igen. Med älskade mamma. Ska Dick täcka alla brända delar som jag fixade igår.


Rött kort.

♥Skrivet av Anna 2012-05-24 21:30:59 Vardagen Kommentarer (0)
Vilken härlig dag det har varit. Sol hela dagen och jag har spenderat mesta tiden ute. Har till och med lyckats med årets första bad. Dock bara en snabbis. Trodde jag skulle tappa fötterna av all kyla.
Vi lyxade till det med söta smaskiga jorgubbar. En riktig sommardag!

En sallad från Kajen´s och några timmar senare va det fotboll som gällde.
hade kunnat knäcka extra som rött kort idag. Va första solningen för mig idag, med olja. Kan direkt säga att oljan hade jag kort&gott hoppat över. Den behövdes verkligen inte. Så hur jag ska somna ikväll blir ett mysterium. Det kliar, det är varmt, det är kallt och jag bir galen!!!

Den där pojken.

♥Skrivet av Anna 2012-05-23 13:44:36 Foto Kommentarer (0)

Jag börjar gilla han mer och mer.


Kvällsmeny.

♥Skrivet av Anna 2012-05-23 13:06:24 Foto Kommentarer (0)

Jösses så trött jag var igår. Planerna ändrades på kvällen sådär och C va tvungen att åka. Hann nog inte lägga huvudet på kudden innan jag somna. Och som jag sovit sen.. Skönaste natten på länge faktiskt. För att sova ensam då. Och det är ju aldrig kul. Vakna i tid också tack vare min lille vän som ringde och ville ha kaffe, och efter henne kom kusin Lena på oväntat besök. Sist hon va här va på min 25 års dag och det är ett tag sen. Vart ytterligare lite kaffe och tjejsnack. Mycket trevligt :)

Just nu är det inte lika roligt. Försöker komma på någon god men enkel maträtt. Har lovat C att jag ska överraska han med mat ikväll. Vore ju synd om det blir makaroner och korv!


Morgon och kvällsmys.

♥Skrivet av Anna 2012-05-22 23:27:02 Foto Kommentarer (0)

Vilken jäkla tjej jag är. Helt klart underbar. Och tycker inte C det, är det nå fel på han ;) stackarn kom hem med alla möjliga skador efter fotbollsmatchen. Såg en bitter liten stackare trava över parkeringen. Som tur va så var jag på mysehumör så hade tänt ljus och parkerat mig i soffan framför DHW. C fick lite benmassage för att inte tala om fotmassage. Inte bara en fot, utan båda. Jag är snäll jag :) kan när jag vill..

Annars har det inte hänt mycket idag eftersom jag bara fick en timmas sömn inatt. Morgonfika med Madde och barnen och sen en tur ut på landet med mor min. På hemvägen styrde vi in på Hälla och jag kom hem några klädesplagg och nagellack rikare.

Nu ska Det mysas lite mer innan jag slocknar. C, melon och arga snickarn!
Lovely!!!


Gevär, ett nödvändigt ont.

♥Skrivet av Anna 2012-05-22 07:12:36 Vardagen Kommentarer (0)

Just nu är jag i behov av antingen ett gevär, en slangbella, en toarulle med ballong på, eller nå annat man kan skjuta fåglar med. Det är ett jäkla tjatter på dom här utanför.. Och medans vi är igång kan vi ta grannen i samma veva!
Sovit Max en timma inatt. Grannen har spelat sån håg musik och jag har dampat loss på väggen, hans dörr och ringt bevakningstjänst, men inget hjälper. Vad gör man? Gubbfan skyllde på att han somna ifrån musiken sist. Men om man ger fan i att börja spela mitt i natten så somnar man inte ifrån den.

Fick iaf ett mysigt samtal, även om herrn inte va allt för pratglad, men det höjde mitt humör en smula.
Så god morgon på er, tisdag idag och ikväll är det DHW som gäller. Om inte den omtalde herrn vill ha med mig på sin fotbollsmatch. Kan ändå bli rätt kul då dom spelar mot dingtuna, där jag har några bekanta! Vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på. En motionsrunda i spåret med herr C är iaf spikad..


I can't sleep.

♥Skrivet av Anna 2012-05-22 03:14:13 Vardagen Kommentarer (0)

Jag är så trött men kan verkligen inte få någon ro och somna in. Att jag ska upp tidigt imorgon finns i tankarna och gör det ännu svårare för mig att somna!

Kvällens samtal gjorde gott. Men samtidigt tog den fram saknaden.. Sover så mycket bättre med någon, blir mer avslappnad och somnar lättare. Sen att jag sover som en drottning då är bara ett stort plus :) Men vi får ses imorgon och mysa en himla massa. Kan kanske till och med komma till ro med sömnen. Om jag får som jag vill, vill säga!

Det här med sömnlösa nätter är inte min grej längre. Tidigare visste jag hur jag skulle fördriva tiden för att få lite grus kastat i ögonen, men nu när man sover lite bättre, eller gjorde så vet jag inte hur jag ska göra. Eller vad jag ska göra för den delen. Jag blir galen på mig själv! Och att jag ska upp tidigt imorgon för det verkligen inte lättare som sagt.

SUCK!!!!


Förnyelse.

♥Skrivet av Anna 2012-05-21 14:24:19 Foto Kommentarer (0)

Vilken tråkig morgon. Sängen va tom och jag va på allmänt dåligt humör. Kanske va tur att sängen va tom imorse. Mina uppgifter för denna vecka är nu klara, och Madde kom över på en kaffe. Snart är de dag för en tur ner på stan för att förnya sminväskan lite. Hur kommer det sig att man behöver allt nytt på samma gång? Allt som har med smink och kropp är ju Inge kul att lägga pengar på. Igentligen!

Lite kläder på och sen fara!


RSS 2.0