Stupid.

♥Skrivet av Anna 2012-01-31 23:38:18 Vardagen Kommentarer (0)
På något vänster måste jag ha kommit åt "Ändra redigerare" när jag har skrivit. Hade ju inga ikoner alls.
Men nu är det problemet löst, och med det har jag tagit min blogg tillbaka.
Lite veligt och hattande fram och tillbaka, men hey, så är jag nog i verkligheten med.

Så med det här vill jag säga, välkommna tillbaka ♥

Problem.

♥Skrivet av Anna 2012-01-31 03:25:59 Vardagen Kommentarer (0)
Hur jag löser problem? Jag skiter i det ena och skapar ett nytt. Har nu en ny blogg, igen! Och eftersom jag inte har kvar fält för fet/kursiv/understruken osv så kan jag inte länka till min blogg heller. karlekosvek.blogg.se är det iaf! Hoppas ni följer med mig där ist..

Stressig morgon.

♥Skrivet av Anna 2012-01-30 22:44:51 Vardagen Kommentarer (0)
Det lutar åt att göra om bloggen igen! Nu har alla fält för fet/kursiv/understruket försvunnit. Hur gör man? Vet ju inte alls vilken kod som gäller. Här hemma är det iaf NattiNatti som gäller nu. Så trött som jag var imorse vill jag inte va med om igen. Hann varken fixa hår eller sminka mig. Inte ens lite. Tur att jag inte är en sån tjej som absolut inte kan gå ut utan smink. Det har jag absolut inge problem med. Speciellt inte till jobbet. Det är inte så att jag flörtar med dom där. Men visst, man ser och känner sig mer fräsh med lite makeup.. Så, natti natti. Hoppas på en lika fin dag imorgon

Maria Nila.

♥Skrivet av Anna 2012-01-30 21:12:45 Vardagen Kommentarer (0)

Vilken dag. Har vart trött ända sen jag vakna med några pigga tillfällen. Då har det gått upp och ner hela dagen. Hämtade gullungarna på dagis/skola sen har det vart full fart. Jocke for iväg på simning så jag&Hanna har haft en mys stund för oss själva. Hämtat ut nya datorn har jag gjort också. Den funkar fint och man har inte riktigt vant sig. Den är snabb till skillnad mot den jag hade innan. Gjort champoo/balsam/hårinpacknings fynd också. Är rent ut sagt hel nöjd med denna dag :)


I´m back with a.

♥Skrivet av Anna 2012-01-30 17:33:04 Vardagen Kommentarer (0)
Börjar med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Vet inte vad som stämmer mest, att jag ej haft tid, eller att jag helt enkelt inte har orkat. Men nu är jag tillbaka, med en ny dator, så nu ska det förhoppningsvis va lite roligare att blogga :) Dock inte nu, ska stoppa ner lillskruttan i badet och vänta på att syster och Jocke kommer hem från simträningen! I´m back with a new computer!

Vitt, vitt&vitt.

♥Skrivet av Anna 2012-01-24 17:52:53 Vardagen Kommentarer (0)
Vid det här läget borde jag ha lärt mig både det ena&det andra, men ikke. Absolut inte. Jag fortsätter i vanlig ordning och tror att jag är värsta målaren i stan. Jo hej du!! Va trodde jag? Nu är iaf köket vitt igen och jag har förstört en del "små-väggar". Tur är att dom sitter brevid varandra så jag kan slänga upp en tapet. En snygg vit med nå litet mönster i. Bra dolda mönster då! Inget i färg, det kommer på luckorna sen. Dock vet jag inte vilken, det får jag nog lugna mig med. Detta stackars kök har haft en hel del färger nu. Har inga bilder på alla färger jag haft, men när jag flyttade in va det gult och blått, väldigt fult. Målade om i en rätt så stark grön ton, vilket vart skit fult, men i mitt huvud såg det perfekt ut. Tillslut fick köket bli beiget (stavning?). Där är det inte slut.. Målade vitt och allt vart jätte bra tills jag hittade en fond-tapet med svart bakgrund. Då skulle självklart resten av väggarna bli svarta. Hur tänkte jag där? Och nu ska det bli vitt. Vitt, vitt&vitt. Sen får det fan vara så!

Argsinta katter och keso.

♥Skrivet av Anna 2012-01-23 22:44:13 Vardagen Kommentarer (0)
Vilken promenad det blev idag. Ut till badelunda, gosa med en katt som va trevlig i början, men tji fick jag. Åkte på en rejäl smäll. Medans vännen tog in hästarna, som jag aldrig för mitt liv skulle gå nära gömde jag mig. Hör ni? Är så rädd för hästar att jag gömmer mig. Promenera till Konsum, som jag nu mer aldrig kommer handla på förutom när det gäller godis eller något viktigt. Min feta/oliv keso hade så klart gått ut. Vad trodde jag lixom? Sen va jag äntligen hemma för en fin&go kycklingsallad. Nu är det snart dags att slänga huvudet på kudden och hoppas på att jag kan somna. Om bara för några timmar. Jag har promenerat, lekt med barn, lekt med argsint katt, dagdrömt i massor och ätit mat. En rätt fin måndag!

Jag är inte rädd.

♥Skrivet av Anna 2012-01-23 13:06:56 Vardagen Kommentarer (0)

Vilken helg det blev! Även fast jag inte sov på nästan 48h timmar så mådde jag rätt fint. Bussresan va toppen. Skit rolig med andra ord. Va lika kul att få komma hem ;) nu har jag återhämtat mig tror jag och kör på med jobb och en del promenader. Försöker iaf intala mig själv om mer promenader. Blir en idag ut till stallet. Jag i ett stall? Ska nog gå fint. Jag är inte rädd för hästar. Eller?


Inte min grej.

♥Skrivet av Anna 2012-01-19 18:39:18 Vardagen Kommentarer (0)

Nu har jag iaf provat. Och det va inte riktigt min grej känner jag. Kikärtor och minimajs alltså! Men resten satt fin i magen. Nuförtiden gör jag aldrig sallad på isbergsallad utan vanlig ekologisk vitkål. Tycker den ger mer smak.

Vitkål
Gurka
Minimajs
Kikärtor
Riven morot
Rödlök

Blandade ner lite keso i min portion med lite örtsalt på..


Frågan är.

♥Skrivet av Anna 2012-01-19 17:47:54 Vardagen Kommentarer (0)
Phu, hemkommen från barnbus och tedrickande. Hur mycket energi har barn igentligen? Denna lilla gosse på 3 år hade iaf i överskott. Men han är lika go för det :) Massor med pussar å kramar! Nu är ju frågan.. Ska jag göra enkel och snabb mat i form av nån sallad och börja måla köket, eller ska man slå på stort och laga nå riktigt saftigt och samtidigt vänta med målandet tills jag kommer hem från Tyskland? Åker ju imorgon och blir borta nått dygn sådär! Jag vet alvarligt inte, är så sugen på att börja! Man kanske kan börja plocka ur alla möbler från köket, skruva ner alla hyllor och måla när jag kommer hem? Frågan är..

Frälst.

♥Skrivet av Anna 2012-01-19 15:32:52 Vardagen Kommentarer (0)

Åt frukost för första gången på länge idag och jag märker hur bra man står sig under dagen. Har alltid gillat yoghurt, men igår köpte jag en med svartvinbärssmak. Super! Jag är frälst.. Riktigt smarrig :)


Sommar sommar.

♥Skrivet av Anna 2012-01-18 21:13:52 Vardagen Kommentarer (0)

Jag har inte ens läst en hel sida i boken och ändå får den mig att längta efter sommaren. Kluckande vatten, förtöjda båtar vid kajen, fåglar och sol. Ljumma bryggor att gå barfota på och känna värmen över hela kroppen. Behöver jag förklara mer?

Jag längtar efter sommaren!


Tired.

♥Skrivet av Anna 2012-01-18 18:02:13 Vardagen Kommentarer (1)
Det är nu man önskar att allt vore klart öfr kvällen, klockan strax innan 22 så man fick krypa ner i sängen och sova. Sova ända tills imorrn bitti. Jobbar fram tills kl 12 imorrn sen börjar min helg. Jag måste säga att denna vecka gått väldigt fort, trots att det bara är Onsdag. Endast en jobbdag kvar, sen helg lixom! Har en vag känsla över att när klockan är sådär strax innan 22 så kommer jag att vara pigg. Övertrött! Får kanske fördriva tiden med lite hårfärg och en lång och härlig dusch! Lite Krokodiljägarna får svsluta min kväll i soffan!

Dumsnål.

♥Skrivet av Anna 2012-01-18 16:29:47 Foto Kommentarer (0)

Phu! Nu är iaf storhandlingen klar! Vart dyrare än jag hade hoppats på. Men är man dumsnål så är man. Handlade alla hygienartiklar + lite annat smått&gott på rusta faktiskt. Skulle ändå ha lite målargrejor. Sen vida in på Willys där jag inte har vart på hundra år känns det som. Har även provat på att handla ekologiskt. Kanske därav den stora summan? Jajja, det är gjort, pengar har försvunnit och nu ska jag betala alla räkningar. Vill inte va med längre!!

Hittade en lampskärm på rusta. Gillade den fint så köpte två..


Totalt slut.

♥Skrivet av Anna 2012-01-17 22:21:26 Vardagen Kommentarer (0)

Jösses, är helt slut i både hjärna och kropp. Men kan verkligen inte sova. Fick till och med en insomnings av mamma, men inte hjälper det. Så antar att jag får ligga och störa mig på hennes snarkningar inatt.

Sov så gott alla!!


RSS 2.0