Stupid.

♥Skrivet av Anna 2012-09-29 05:23:41 Foto Kommentarer (0)

Hur kunde jag gå på det där igen? Att jag aldrig lär mig. Och vid det här laget borde jag veta hur det fungerar.
Sviken och lättlurad.. Igen!!


Morrn morrn.

♥Skrivet av Anna 2012-09-28 05:14:50 Foto Kommentarer (0)

God morgon!
Jag tänkte nyss: Vad gör jag vaken nu? Helt frivilligt dessutom! Sanningen är att jag faktiskt ska iväg och träna. Gymmet öppnar 06 och jag är snart redo att fara. Känner mig lite stolt över mig själv. Med all rätt tänker jag.. Igen! Det blir jag och alla dessa goa pensionärer. Skönt, då slipper jag känna den där pressen, även om det finns gamlingar som är bra mycket smalare och starkare än mig ;)

Men iaf, god morgon!!


Forgetful.

♥Skrivet av Anna 2012-09-25 01:48:55 Foto Kommentarer (0)
Det tar sig.. Det tar sig sakta fram. Och jag har nu märkt att ibland måste man dra ut det.
Jag är trött, och ska nu sova hade jag tänkt. Eftersom jag låg vaken hela natten fram tills imorse med jordens migrän så vet jag att det kommer bli svårt att somna in, hur trött jag än är.
 
Måste komma ihåg att skicka det där sms:et också. Har en egen komma-ihåg-strategi. Jag skriver ner meddelandet jag ska skicka i Anteckningar på telefonen, ställer ett larm, där jag skriver att jag ska kolla i anteckningar och skicka det som står. Skäms nästan att behöva göra så, men jag är så förbannat glömsk. Jag är hopplös.
Hoppas jag kommer ihåg att hämta The Kiddoz på skola/dagis imorgon också.
(Jag va ironsk där. Vem skulle glömma sina favoriter?)
 
Sliten Moster med sina bästa favoriter ♥
 

Ibland orkar man inte med sig själv.

♥Skrivet av Anna 2012-09-24 17:41:29 Foto Kommentarer (1)

Denna ovisshet gör mig galen. Det är by vecka, vilket resulterar i dubbel ångest. Iaf just idag. Jag vaknade nog på helt fel sida av sängen imorse. Natten va ett rent helvete. Tjura och spydde om vart annat. Migränen gav mig ångest. Alltså är vi på en trippel-ångest-portion!

Men jag får glädjas över att förra veckan slutade fantastiskt med en av mina bästa vänner. Lunch, shopping och CSI. som alla västeråsare vet så skedde det ett mord igår. Vi var nyfikna och lekte CSI. Och det va vi inte ensamma om direkt. Vi löste inget, men vart lite bilder innan vi drog oss till mamma 2 för lite fika och tjatter!


För tidigt för en rubrik.

♥Skrivet av Anna 2012-09-21 04:52:55 Foto Kommentarer (0)

Neeeeej!!!!!!! Jaaaag viiiiiill iiiiiiiinteee vaaa meeeed läääääängreeeee!!!!!

Nej just de.. Jag vill inte vara med längre. Jag orkar inte vara med längre. Klockan är snart fem på morgonen. And guess what? Jag har inte somnat än. Mina ögon går i kors. Önskar att mina ben också kunde göra det. Gå i kors alltså. Jag har haft ett nys-maraton här hemma och nästan nyst ut min tampong. Okej, det där va lite mycket information. Men det är sant.. Det finns inte ens nå bra på tv att se, bara det förbannade "Funniest pets and people" eller vad det heter. Och det är inte ens roligt. Nån mupp hoppar på ett ben likt en trana och slår sig i ansiktet och gör nån form av ljud.

Vika in tvätten kanske, min vän kommer på frukostbesök idag.

Jag gissar på att det blir en lång och tröttsam dag idag..
God morgon på er!


Torsdag?

♥Skrivet av Anna 2012-09-20 15:02:21 Foto Kommentarer (1)
Är det Torsdag idag?
Jag har blivit så dagblind. Tycker dagarna och veckorna bara susar förbi och jag hinner inte riktigt med.
Finns så mycket jag vill göra, och så mycket jag skulle ha gjort. Men men, vad kan man göra åt det nu? Bara att acceptera att planer och idéer spricker. Men jag är inte den som lägger mig ner för någon, och ger med mig så fort det passar en person. Det ska passa mig också..
 
Iaf, jag tyckte nyss det var helg, att jag precis kommit hem från en ytterligare resa till Tyskland. På Lördagskvällen när jag kom hem, så kom min vän Madde över på ett glas vin som resulterade i flera glas. Vi sjöng, vi skaratta och vi prata en massa strönt. En riktigt trevlig kväll. Det är så skönt att ha vänner omkring sig, där man kan beté sig lite hur man vill, säga vad man vill, säga vad man känner utan att skämmas eller bli dömd. Mina närmsta vänner känner mig, och har funnits med från början och vet om min livshistoria från början tills nu. Dom vännerna är få, men dom jag har uppskattar jag så pass mycket att det inte går att beskriva. Iband måste man berätta det för dom också, det är jag dålig på..
 
 
 
Här om kvällen gjorde jag ett spontanryck och smacka upp en ny tapet i köket. Vart bara en fondvägg, men otroligt nöjd vart jag. Ibland är det bra att ha den bokstavskombinationen jag har..
 
↑Före-Efter↓
 
Undrar om det var min bokstavskombination som satte igång bakverken igår också? Bakade chokladcupcakes och var påväg att baka bröd, men brödet får jag ta idag om det finns tillfälle och ork.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One Special.

♥Skrivet av Anna 2012-09-19 14:41:15 Vardagen Kommentarer (0)
Go´middag!
Satans morgon va det här imorse. Hade den bästa drömmen på länge och mitt i det bästa vaknar jag av att klockan ringer. Satans morgon!
 
Men dagen är inte förstörd för det. Igår när jag hade en shoppingdag med mamma så hittade jag ett par fodrade kängor jag vart lite sugen på. Men velade lite så köpte de aldrig. Men eftersom dem fanns med i drömmen så känner jag att dom behövs. Dom är välbehövliga också..
Får se om jag jag hinner med en tripp ner på stan idag också. Har en gullig plan. Jag har blivit så gullig på senaste. Tidigare var jag hård som sten, men nu kan jag till och med vilja vara lite gullig emellanåt.
Ibland krävs det rätt person..

Vad nu lixom?

♥Skrivet av Anna 2012-09-18 18:01:01 Vardagen Kommentarer (1)
Den paranoida sidan av mig är framme igen!
Känns inte alls bra att vara mig själv.
 
Fast ändå så vill jag vara mig själv just nu om jag ska jämföra mig med andra.
Är nyss hemkommen från handlingen på ICA Maxi. Där fanns det nog vissa som önskade att dom var mig tex.
Det skulle jag ha gjort om jag var i deras kläder med så ouppfostrade barn. jag älskar barn, dom flesta iaf. Ouppfostrade, gapiga och elaka barn går bort. Jag själv skulle inte vilja ha dom iaf. Trotsåldrar är något alla barn kommer i förr eller senare. Men det jag upplevde på Maxi va fan i mej inte trots. Det var helt enkelt ouppfostrade barn, och föräldrarna ler bara, tar ungen i handen och säger "Nu var du dum" men den blekaste och patetiska röst jag någonsin hört.
 
Jag anklagar aboslut inte barnen. Det är inte deras fel att föräldrarna är så jävla veka och ger upp lite hur som.
Det är förbjudet att aga barn (vilket kan va en av dom bästa lagarna), men det är inte förbjudet att ryta i åt ett barn, förklara vad som gick snett och varför barnet får skäll. Skicka föräldrarna på någon uppfostringskurs!!!!!!

Jag är ju sjuk.

♥Skrivet av Anna 2012-09-12 23:03:05 Vardagen Kommentarer (0)
Tack för mig, hej!
 
Ja så känns det nästan med denna förkyldning. Vill stämpla ut lixom.
Varken huvud eller kropp hänger med. Och nu har jag lovat "mormor" att följa med ut i skogen imorrn.
Hur kan jag lova det?? Kanske för att hon är rädd för att gå ensam, och att hon gör så mycket för mig. Hade jag inte följt med hade jag känt mig taskig och fått lite små ångest.
 
Men ska det behöva vara så?
Jajja gjort är gjort.. Imorrn ska jag ut i skogen Punkt slut.
 
Förutom febern är livet på topp. Jag har mina tvivel ang. vissa saker. Men det kommer med tiden. Man kan inte bestämma allt på en&samma gång, utan låta saker ha sin tid.
 
Nu ska här sussas, så jag är ett någorlunda snille på att hitta rätt imorgon!

Bra start på helgen.

♥Skrivet av Anna 2012-09-08 12:12:06 Foto Kommentarer (0)

Vill inte vara med längre. Snoken rinner som en kran. En kran som inte går att stänga av.. Blir galen. Ingen härlig och fin start på helgen. Jag som hade hela helgen planerad.

Fredagen skulle bestå av träning och middag. Och så blev det. Fick även ett spontanbesök av lillebror. Det uppskattas av mig. Kvällen avslutades iaf väldigt fint. Härliga och mysiga sms och ett trevligt och mysigt samtal. Somnade gott vill meddela. Jag hoppas på samma känsla idag med. Ska snart ut med mamma i skogen, få lite frisk luft. Får dock inte glömma att ta med snorpapper. Det kommer behövas.

Ikväll är det middag. Jag tror det är där mina helgplaner spricker. Vill gärna inte komma dit och snora samt smitts ner alle andra. Vi för helt enkelt se vart denna kväll slutar :) tidig kväll i sängen eller middag?


I just died in your arms tonight.

♥Skrivet av Anna 2012-09-07 00:35:30 Foto Kommentarer (1)

Haft en riktigt bra och mysig födelsedag faktiskt. Brukar inte gilla att fylla år. Men idag har jag haft det mer än ok även om större delen av familjen inte kom. Men mamma kom och några av mina närmaste vänner. Alla har kommit i omgångar så det har blivit många koppar kaffe för min del. Dock så åt jag bara två tårtbitar. Dagen avslutades med en tripp till IKEA men en vän och en middag efter det. Hur trevligt som hellst. Och innan jag la mig ner för att sova skruvade jag upp mina nya hyllor i köket och hade en väldigt givande sms konversation med JL. Som jag saknar han. Men snart är jag där :)
Imorrn väntas det en rejäl tur på gymmet och en middag med lite vin på kvällen. En perfekt start på helgen..


On my desk this Saturday.

♥Skrivet av Anna 2012-09-01 15:30:04 Foto Kommentarer (2)

Go middag Go middag!
Som vanligt när jag ska göra något känner jag stressen långt i förväg. Ikväll är det party med släkten, och släkten är alltid värst, eller hur? Min mor och hennes tvillingbror har fyllt 55, så dom ska firas med dunder och brak ikväll.
Och med denna familj och släkt kan jag redan räkna ut att det kommer bli sjukt kul.
 
Önska bara att min vän JL kunde va med. Men snart så ses vi, nu är det inte långt kvar. Men längtan är total, och jag önskar att dagarna kunde gå liiite fortare. Kan inte sluta titta på dom fina blommorna som han skickade.
Jag lever nästan framför datorn, och blommorna står så fint brevid, så jag kan se dem hela tiden. Det är konstigt hur man kan känna denna känsla jag känner, genom dessa blommor.
Men jag blir glad av att se dom ♥
 

Nu ska jag vila några minuter, så jag orkar med kvällen :)

RSS 2.0