This is my Friday!

♥Skrivet av Anna 2011-09-30 15:04:28 Foto Kommentarer (0)

Seg Fredag!
Tills nu då, börjar få upp tempot här hemma och städa, det ska jag göra. Plocka, damma, dammsuga och allt det som hör till.. Känner att just idag har jag orken. Varför inte ta tillvara på den då?

Igår inhandlade jag nya kaffekoppar på IKEA, och jag bara älskar dom! Önskar dock att dom fanns i fler färger.
Men jag är super nöjd. Så nu har jag rensat i skåpen. Både i skåpen med tallrikar/glas mm. och i skaferiet!
(önskar det va lika lätt att rensa hjärnan) Blev riktigt nöjd och nu har jag bara kvar det nyinhandlade i skåpet med tallrikar å glas! Behöver inte 15 olika kaffekoppar som inte har samma mönster rakt igenom. Nu har jag sex koppar och det räcket gott å väl. Får ja mer främmande än så, ja då får jag ta fram dom andra!!




Som sagt, jag är nöjd, och jag älskar dom enkla handtagen!


[MOBILBLOGGAR]  Mys strumpor på, korsdrag ...

♥Skrivet av Anna 2011-09-30 13:56:26 Vardagen Kommentarer (0)

img_2518 (MMS)

[MOBILBLOGGAR]  Mys strumpor på, korsdrag och lite städ. Thats my friday!!


[MOBILBLOGGAR] Det ska kännas så skönt att...

♥Skrivet av Anna 2011-09-26 21:01:19 Vardagen Kommentarer (0)

[MOBILBLOGGAR] Det ska kännas så skönt att få krypa ner i sängen ni efter en minst sagt lång dag. Innan jobbet intog jag spåret för två varv, men blev bara ett. Huvudvärken blev så pass intensiv att ögonen börja flacka. Tog mig till jobbet och prestera det bästa jag kunde, sen till busborgen. Hundrasjuttioelva barn och huvudvärk är ingen bra kombo. Hem, sen å handla och nu har jag förgat håret.. Blev nöjd men inte som jag tänkt. Jaja, krypa ner i sängen och vakna pigg för spåret imorrn bitti igen!! Natti natti..


Cozy feelings!

♥Skrivet av Anna 2011-09-25 17:54:01 Foto Kommentarer (0)


(Dålig bildkvalité, zoomade på tok för mycket)


Härliga söndag! Eller är det? Tycker mer att denna dag vart ångestfylld. Inga planer, har noll ork att hitta på något utanför min dörr och har även känt att besök här hemma inte uppskattas. Inte idag iaf..
Tills nu då.. Nu ska det sviras om och städ/myskläder ska på. Veckans alla uppgifter har kommit ikapp mig. Ser även att min vita matta i vardagsrummet inte är så vit heller.. Så snabeldraken ska fram. Tyckte det va nyss vi svira runt här hemma tätt ihop, men likt förbannat så är det skitit igen.
-Men jag har att göra.. Ensam!

Konstigt att min sociala sida kommer fram lika lägligt som städplanerna! Men det blir gott att krypa upp i mitt soffhörn med en pläd, en kopp thé och mysa till en film i ett välstädat och väldoftande hem!
Mysig känsla♥


Lovely babybrother!

♥Skrivet av Anna 2011-09-24 16:38:50 Foto Kommentarer (0)

Planerna för en till runda i spåret avbröts av en hysterisk lillebror som ville ha håret fixat.
Lockar skulle det va och jag letade frenetiskt efter ena locktången utan att hitta den. Den jag hitta hade vart för stor så vi prövade att linda upp det korta håret på en penna och använda plattången. Jodå, det gick men väldigt segt. Fick bli hår inlindat i folie. Folie is the shit!! Innan vi kamma ut håret såg han ut som en neger med små toffsar på huvudet, men efter lite fix blev han nöjd tror ja :)
Är det maskeradfest så är det =P


Älskade lillebror♥


Härlig (nu ljög jag) frukost efter en tidi...

♥Skrivet av Anna 2011-09-23 07:49:10 Vardagen Kommentarer (0)

img_8234 (MMS)

Härlig (nu ljög jag) frukost efter en tidig motions runda med Jossan! Gröt är inge gott, men jag försöker!!


Sen-Torsdags häng

♥Skrivet av Anna 2011-09-22 22:41:33 Vardagen Kommentarer (0)



Känner mig riktigt ivrig till att börja använda mina nya skor :) Roligare att göra något som än sålänge är tråkigt med något nytt som man trivs med. Är ledig imorrn så nu ikväll blir det en sen kväll i soffan med några Svensson Svensson avsnitt (som jag kan kolla på flera gånger om utan att tröttna).
En mysig Sen-Torsdag med andra ord.


"Face your problem, not facebook them"


Denna shopping lyckades!

♥Skrivet av Anna 2011-09-22 19:19:02 Foto Kommentarer (1)

♥♥♥



Torsdag kväll.. Dagen har flytit på utan problem och jag har haft ett bra humör hela dagen!
Kickade igång dagen med en shoppingtur på nya köpcentret på Erikslund. Hittade ett par riktigt snygga Adidas skor samt ett par jogging tights! Kände att denna shopping lyckades! Va precis det jag var ute efter..

Nu har jag iaf invigt dessa köp och trivs förbannat bra i dom. Imorrn ska vi försöka oss ut i spåret runt halv 7 på morgonen. Planen är att vi varje morgon ska ta oss en tur. Men jag tar det gärna dag för dag och känner efter!
Men imorrn är det iaf 0630 som gäller :) Motion har även en bra effekt på personer som lider av ångest och depression. Fysisk aktivitet ger energi och ett bra humör.

Nu blir det lite soffmys innan jag tar tag i svampen jag plockade igår som just nu tar upp hela kylskåpet.
Har ingen lust till det alls, men det ska ju göras.. Det måste göras!! Allt slit jag la ner igår i skogen. 6 timmar med andra ord ska inte gå till spillo :)


Höst och Solrosbullar!

♥Skrivet av Anna 2011-09-20 23:46:20 Foto Kommentarer (0)

Damn vilken dag det har varit.. Trött från när jag vakna tills nu! Kan inte påstå att jag sovit för lite heller. Och inte för mycket. Är väl den perioden på året nu. Höst tröttheten!!
Men hösten är en av mina favorit månader. Sommarn och hösten kommer på samma plats. Sommarn med sina ljusa härliga kvällar, bad, massa utomhusaktiviteter osv.. Hösten är mer mysig och att krypa upp i soffan med tända ljus, den stickade favorit tröjan och ett gott Thé är nog höjdpunkten. Och alla glada färger!


Idag har jag bakat bröd, Solrosbullar med ett rättare ord! Och jag blev nöjd över dom. Både med form och smak.
Lite keso och salladskrydda gjorde susen på dom. Med en skål honungsmelon till. Riktigt mumma!



Återgår till soffan en kväll som denna. Imorgon är jag ledig så ska bara njuta och vara uppe sent. För imorrn får jag sova ut. En stund iaf, innan skogen kallar!


Mysljusstaken!


Favoritstickade myskoftan. Dock väldigt trist å grå,
men ack så skön!


Tvätt race!

♥Skrivet av Anna 2011-09-19 14:23:39 Vardagen Kommentarer (0)

Dagens arbetspass avklarat. Nu kör vi tvätt pass ist. Vanliga kläder, handdukar, sommarkläder, sängkläder.. Ja allt som kan tvättas med andra ord.. Ska bli skönt att krypa ner nyduschad i rena sängkläder. Första natten är bäst och hur ren du än är dagen efter så ger det inte samma effekt.

Vi kör på lite storhandling ikväll också. Kylen ska rensas och göras ren. I got things to do!!

◊Diska
    -Check
♦Tvätta x4    -Halv check
◊Rensa kyl
♦Göra rent kyl
    -Check
◊Dammsuga
♦Svabba golv
◊Göra rent badrum


Olustiga känslor..

♥Skrivet av Anna 2011-09-18 22:27:46 Vardagen Kommentarer (0)

Jag önskar att du vore som en öppen bok.
Så jag kunde läsa dina tankar, ta del av dom.
Rätta mig efter dom.



Go kväller.. Det har vart en fartfylld Söndag måste jag säga. Har vart på alla möjliga ställen och på ett ställe trivdes jag verkligen inte. Ett bihang till Västerås, nämligen Tillberga. Kände mig så malplacerad så ni kan inte ana. Det känndes som att dom har sin egna sekt och att man under inga omständigheter va välkommen.
Det va känslan!

Dagen avslutades med lite lätt mat här hemma i trevligt sällskap och lite film.
En perfekt avslutning på denna Söndag känner jag. Nu är det bara duschen och läsningen kvar innan jag släcker dom gröna!

Hoppas på en bra kommande vecka!


Massa trevligheter

♥Skrivet av Anna 2011-09-17 15:20:05 Vardagen Kommentarer (0)
Härliga träningsvärk!!

Jösses vilken träningsvärk jag vaknade upp med imorse! Speciellt i armarna och insidan av låren. Det va väl skogsturen på 9 timmar igår som gjorde sig lite smått påmind!!
Tog det iaf lugnt på kvällen, lite film mys med mamma och bror. Riktigt mysig fredagskväll med andra ord. Ikväll blir det nog high life hos syster då jag ska ha barnen! Så hela helgen går i trevligheter och mys. För känner jag barnen rätt Måste vi ha Lördagsmys och det tackar man inte nej till :)

Nu? -Dags för ett avslappnade bad. Behövligt!!!

9 timmars promenad!!!

♥Skrivet av Anna 2011-09-16 19:08:22 Vardagen Kommentarer (0)
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna stående.
Har hela köksbordet fullt med bara trattkantareller och mitt lilla bord med gula vanliga. Dom gula kantarellerna va det snålt med men jag är nöjd. Glad över att jag rensa det mesta i skogen, men nu ska skiten förvällas och förpackas. JAG ORKAR INTE!!! Tar ett bad och en vilopause innan jag sätter igång! Det är freda och jag har noll planer precis som jag vill ha det.. Imorrn är det ju full fart som gäller. Och efter 9 timmar i skogen kommer jag nog inte orka med nå annat idag/kväll..

Super mys avbrutet :(

♥Skrivet av Anna 2011-09-15 20:49:06 Vardagen Kommentarer (0)

img_3103 (MMS)

Super mys avbrutet :(


Good job..

♥Skrivet av Anna 2011-09-15 20:47:36 Vardagen Kommentarer (0)
Go kväller..
Måttligt irriterad på min kropp. Eller på huvudet om jag ska va specifik. Huvudvärken har ännu inte gett med sig och det lutar åt att jag hoppar över kvalitetstiden med mig själv och går å lägger mig. Kan inte göra annat.. Lite piller så jag inte vaknar i natt som jag brukar göra. Då är det oftast värre och jag får vanka fram och tillbaka här hemma, för att ligga ner finns inte på kartan..

Annars har dagen vart toppen. Lite shopping på stan och fika hos en nyfunnen vän och hennes son! Sonen har jag dock kännt länge. Men trevligt var det iaf, mycket trevligt!!
Kastar in handduken nu, strax innan 21. Bra gjort av mig..

RSS 2.0