Sorken.

♥Skrivet av Anna 2012-08-31 20:58:47 Foto Kommentarer (0)
Även om jag mer än gärna drog täcket över huvudet för att sova några timmar till, så fick jag energi av Lilla J imorse som hade dukat fram frukosten så fint till mig och hans familj. Efter frukost och dagis/skol-lämning följde jag med syster till kontoret, och sen gick jag på lunchdejt med min storebror. Får ett samtal av en man som jag inte riktigt uppfattar vad han ringde ifrån. Men till sist fick han fram att han var ett blombud och inte kom in i porten. Efter lite tänkande från min sida så bad jag han ge blommorna till grannen.
 
Snacka om att jag var fundersam. Vem kunde de va ifrån?
När jag kom hem for jag in till grannen det första jag gjorde, slet åt mig blommorna och gick hem.
 
Dom va från min Favorit sork på Ön :)
Kan inte beskriva hur glad jag blev. Kunde inte riktgit sluta le när jag såg vad som stod på lappen.
Så förbannat glad. Tack än en gång :)
 
Nu ska jag slita mig från mina blommor, och gå på filmmys med vännen.
Trevlig helg på er ♥

 

Sometimes.

♥Skrivet av Anna 2012-08-30 21:43:04 Vardagen Kommentarer (0)

Ibland tänker man lite extra.
Ibland känner man lite extra.
Ibland saknar man lite extra också.

Idag gör jag allt.


Ready for fall.

♥Skrivet av Anna 2012-08-29 16:54:14 Foto Kommentarer (1)

.

♥Skrivet av Anna 2012-08-28 00:10:29 Foto Kommentarer (0)


En vardag på ön.

♥Skrivet av Anna 2012-08-27 22:04:35 Vardagen Kommentarer (0)
Go kväller..
Har inte hänt mycket i denna blogg på ett tag. Några ströinlägg hit och dit om inget speciellt igentligen.
Det är bara att inse, jag kan inte skriva. Jag är jätte kass på att formulera mig, och är en dag ointressant så blir den inte mer intressant för att jag skriver om den. Jag lever mina dagar på bästa sätt och försöker fylla dessa dagar med aktiviteter som gynnar mig.. Jag är jätte tacksam för kommentarer, men dom negativa hoppar jag gärna över, och är det inte intressant nog för just dig, så är det ingen som tvingar dig att läsa vidare!
 
Jaja, nog om det.. I Lördagskväll kom jag hem från ännu en Tysklandsresa och nästa va bokad innan vi ens lämnat Tyskland. Så den 7:e September bär det av igen..
En resa som ligger mig varmt om hjärtat är Gotlandsresan jag gjorde i början av Augusti.
Jag behöver inte åka långt för att ha kul och trevligt, utan det räcker att jag kommer till södra sidan av ön.
Jag känner att jag kunde ha valt ett annant sällskap till ön, men det är sånt man känner och kommer på när man väl är hemma. Jag har få, men fina minnen.
 
Omgivningen är så fantastiskt underbar, att kunna gå omkring i mysekläder och gummistövlar, helt osminkad med hårknuten på sne, och bara må så bra.
Här hemma i stan känner jag en press på att ha något att göra hela tiden. Ensam eller med vänner. Och den pressen ger mig sån ångest.
 
Och nu när jag har fått chansen att träffa JL så är ön mer intressant. Snart får vi chansen att lära känna varandra lite mer, både här och på ön då jag har en planerad resa till ön igen. Jag måste tillägga att JL hade vart lika intressant vart han än hade bott. Han är en himla fin person med en väldigt mysig utstrålning.
 
Märker att det blir en himla mycke snack om ön i detta inlägg, och i tidigare.. men som sagt, denna tillhörande ö ligger mig väldigt varmt om hjärtat..
 
•En början är alltid en början på något nytt.

Hem ljuva hem.

♥Skrivet av Anna 2012-08-21 17:20:06 Vardagen Kommentarer (0)
Äntligen hemma.. Trodde ögonen skulle hoppa ut av min trötthet när den slog till mig när jag satt vid det runda mysiga bordet hos moster. Tänk va jag tycker om att vara där..
 
Vart iaf en skogspromenad, en tur till moster. Inte nog med det, jag kom hem med två stolar som ska slipas och målas om. Nu bjuder jag inte på någon bilad av dom. Än sålänge så ser de ganska gräsliga ut, men med lite vit färg kommer dom göra susen i mitt kök!
 
Nu ska det plockas&donas så det nya köksbordet kan skruvas upp, ställa de ofärdiga stolarna på plats, och börja kika på nya hyllor att ha över. En stringhylla skulle vara på sin plats..

Skogspromenad i strl: 35.

♥Skrivet av Anna 2012-08-21 15:22:48 Foto Kommentarer (1)

Vilken härlig tur ut i skogen det vart. Jag och mamma tog med oss kaffe och åkte ut till hemtrakterna på landet. På mindre än en timma hittade vi en korg plus två fulla kassar med bara gula kantareller. Stövlarna jag hade på mig har jag haft sen jag var 12 år, och i år blir jag 26. Kan fortfarande ha dom.. Ett tecken på att jag fortfarande är riktigt kort. Är bara bredden som ändrats..


Röd färg.

♥Skrivet av Anna 2012-08-20 20:11:14 Foto Kommentarer (0)

Phu.. Vilken dag. Känns som att man stressar hit och dit hela tiden. Alltid ska det vara nått. Men jag har iaf hunnit med en vända på gymmet, träffat två av vännerna och en tur på maxi. Det är sjukt va godissugen man blir när man kämpade med att bara handla hem nyttiga saker. Kunde väl iaf ha köpt lite nötter att knapra på? Nej då, här kör vi på sockerärtor och morötter. Jaja, det är snart helg och jag får snaska sött igen.

Snart ska färgen sköljas ur, kämpar ännu med att få den perfekta röda färgen i håret, och sen ska det bara mysas, smsa, och kolla film!

Justja, två av mina vänner informerade om graviditeter också, alla lycka skänker jag er båda ;) wohoooo!!!


I found it.

♥Skrivet av Anna 2012-08-19 23:19:24 Foto Kommentarer (0)
Yees, jag har hittat min fotölj. Min fotölj till min myshörna.
Nu ska den bara köpas och kläs om i ett lite äldre tyg.
Det tar sig här hemma, snart kan jag kanske komma att trivas. Trivas i mitt eget hem.
 
Jag har bott här i denna lägenhet i över 6 år, och jag har aldrig hittat min stil riktigt. Jag möblerar om, kånkar möbler hit och dit, köper nya, slänger och köper nya igen. Men nu vet jag hur jag vill ha det.
Men det är en bit dit..

Tjockt och stickat.

♥Skrivet av Anna 2012-08-19 22:41:29 Foto Kommentarer (0)
Måndagar betyder ångest för mig. Ångest ångest ångest..
Med denna Måndag börjar en helt ny vecka, två leveranser väntar, och jag tar mig ett steg närmare Gotlandsresan.
Snart ligger jag på en höstig strand under stjärnorna och dricker rosé. Längtan är enorm vill jag lova.
 
Det är tur att jag har så bra vänner som livar upp tillvaron här hemma på fastlandet. Hela veckan som varit har vart helt underbar, med besök och flängande hit och dit.
 
Senast idag gjorde jag och vännen en spontanmiddag ute på Björnön. En grillad kyckling och lite potatissallad va allt som behövdes för en mysig kväll, med lite kaffe som avslut. Imorgon kör vi igång med träningen igen. Har legat på den lata sidan under sommaren och känner nu att det är dags att ta tag i det hela.
Så imorrn kör vi!!
 
Jag har hellre EN vän som berikar mitt liv, än 10 falska.♥
 
 

Tröttast i stan.

♥Skrivet av Anna 2012-08-17 21:59:09 Vardagen Kommentarer (0)
 
Wohoo vilket party man hamna på. Folk från golv till tak, hög musik och massor med alkohol.
Nej jag bara skoja.. Kom precis hem från Marina och Frank, bjöd dom på lite mat hos dom, och nu ligger jag faktiskt hemma i sängen, as trött. Kollar runt lite på destinationGotland igen. Blir en resa nu i september igen. Kan verkligen inte släppa denna ö och alla trevliga människor.
 
Nu sista resan hade jag helt fel sällskap med mig. Ja förutom mamma då.. Världens bästa mamma!!
Men nu åker jag själv, om inte min andra vän följer med.. Får se hur det går att lägga chemat.
 
Nu ska här mysas. Jag för drömma om att jag ligger i soffan på en fårskinnsfäll med en ullfilt över mig, framför en brasa med lite tända ljus och ett glas vitt.
Men snart så..

Morgonmys.

♥Skrivet av Anna 2012-08-16 11:52:34 Foto Kommentarer (0)

Vart en tidigt morgon idag. Jag och Elly har haft morgonmys hela morgonen och nu är det dags för lunch innan vilostund och lekparken!


Totalångest.

♥Skrivet av Anna 2012-08-14 00:57:22 Vardagen Kommentarer (0)
 
Det var med en stor ångestklump i halsen som jag packade ihop mina kläder igår, och for iväg mot Visby och båten. Underbara dagar går så fort att man knappt hinner med allt man vill göra. Men vi fick några soliga dagar på mina favoritställen. Laussviken och Närsholmen. Men även om det va soligt så blåste det en hel del och luften doftade av höst.
 
Nu är en höstresa över till ön given. Mysa framför en brasa till en bra film, på en fårskinnsfäll och en ullfilt över sig.
Tända ljus och äta rökt flundra. Med rätt sällskap kan det inte bli mysigare.
 
En mer "Det här va min resa" kommer i dagarna när jag lagt in bilderna på datorn och känner att jag har ork.
Har inte blivit allt för mycket sömn förra veckan.
 
En sak kan jag berätta.. Vi hade tur som kom med båten vi åkt till för att ta hem till fastlandet. Vi var ute i god tid, kom fram i rätt tid och allt det där. Men när vi kommer till luckan och ger bokningsnummret säger damen:
-"Ni var bokade till igår".. Jag i ett nötskal.. Men vad gör det? Hem kom vi, några kronor fattigare. Men det är ju bara pengar, eller hur? Så inget att gapa över direkt..

2 timmar.

♥Skrivet av Anna 2012-08-08 13:57:07 Foto Kommentarer (0)

Världens segaste människa lär vara jag. Har inte börjat packa än och klockan är typ 14.00

Segast denna stad. Men ska jag va ärlig så har jag precis slagit upp ögonen för andra gången idag. Imorse när mamma ringde 06.30 gjorde jag inte många knop, men ner i tvättstugan kom jag för att hämta tvätten min. Dock va ingen där och jag blev lite orolig faktiskt. Men skrev en lapp om att personen gärna kunde ringa, och det gjorde hon. Inte många som hade gjort det.. Eftersom jag bara hade sovit knappt två timmar så la jag mig igen och somna om. Skönt och behövligt!!!

Nu ska här packas!!


Hatar mitt liv.

♥Skrivet av Anna 2012-08-07 22:51:52 Vardagen Kommentarer (0)
Ja, just nu hatar jag mitt liv lite extra.
Hade tänkt att packa nu ikväll, eftersom att jag åker imorrn. Men det känns ju rätt kört när tvätten är kvar nere i tvättstugan, och jag kommer inte in.
 
Vi har ju brickor som vi bokar och öppnar dörren med. Jag hade tvättid från 19 till 22 och jag kom ner 3 minuter för sent. När man sitter vid datorn går tiden så fort och man inser det inte förens det är för sent. Så jag får allt skylla mig själv. Men det är så lagom typiskt.. Just nu lixom. Varför kunde det inte hända med tvätten jag kommer hem med från Gotland? Ist för dagen innan..
 
Det är så jäkla kasst att jag har tvätt kvar i en maskin, som jag hade tänkt hänga här uppe. Kommer lukta apa imorgon bitti när jag kommer ner. Kanske ska smita ner  igen och boka ett pass till då!
Jag orkar inte med det här.
 
Allt blir fel för mig just nu känns det som.
Man inser inte vad man hade förens man har förlorat det. Är det inte så man säger?
Även fast vi inte funkar ihop, eller att jag inte är redo för ett förhållande, så gör det förbannat ont i hjärtat endå. Bara för att det inte funkar, betyder det ju inte att det inte finns känslor. För det gör det..
 
Kommer man till en punkt i livet där man orkar med sig själv?

RSS 2.0