Lovely!! Kunde inte ha blivit en bättre mo...

♥Skrivet av Anna 2011-11-23 12:59:27 Vardagen Kommentarer (0)

Lovely!! Kunde inte ha blivit en bättre morgon förutom tröttheten. Trodde aldrig jag skulle känna nå liknande, inte nu och inte med han, men när jag satt på kontoret och när han kom fick jag en underlig känsla. En härlig känsla.. Och vetskapen om att han jobbar våningen över, ett rop bort gör saken mer skön! Detta är en bra dag, och definitivt en bra start på en arbetsdag! Nu, kopiera fakturor..


Tumme ner-Tumme upp-Tumme ner

♥Skrivet av Anna 2011-11-22 22:29:22 Foto Kommentarer (0)

Damn.. Hur ens humör kan pendla alltså! Inte klokt..
Dagen började med en rejäl kick i huvudet.. Som vanligt nuförtiden. Huvudvärken ger verkligen inte med sig. But what to do lixom, annat än att knapra piller.

Planer kraschades, eller jag tillät det, innan jag tog tag i dom igen. Ingen kör över mig. Speciellt inte mina planer jag redan väntat på ett tag nu! Efter en träff med pappa begav jag mig till IKEA och hittade faktiskt allt jag behövde.. Vissa grejer behövde jag inte ens betala för. Men det är en annan historia.. Samhall kan allt va bra till något ;)

Begav mig ner på stan kånkandes med kassar och hyllor, och så fort jag fick se älskade vännen blev humöret bra mycket bättre. Fick i osslite mat och begav oss ut till Hälla. Blev en mössa rikare och lite vätska att putsa med hemma..


Sängbenen funkade såklart inte på min säng. Där sjönk humöret ytterligare några grader. Men jag har en plan.. As always. Får se hur det blir.. Nu fattas bara en stor tavla att ha på ena väggen och  gardinen som ska hänga halvt brevid.. Kan inte ge en bättre förklaring.


Nya mössan..



Tumme ner - Tumme upp - Tumme ner

 


It´s all gone!

♥Skrivet av Anna 2011-11-21 21:49:04 Vardagen Kommentarer (1)
Jag har nu lyckats förflytta och rensa tankarna en hel del. Dock inte dom tankarna jag hade hoppats på.
Siffror har bytts ut mot heminredning och jag har såna idéer! I huvudet ser det riktigt fint ut, men det gjorde det med köket också som jag tapetserade och målade om. Men.. men det här kan bli bra. Jag bara kännder det..
Så dessa siffror, It´s all gone! Släng er i väggen, nu är det heminredning som gäller.. Imorrn efter jobbet är det promenix med hunden en timma och sen väntar flera timmar på IKEA, Mio och alla dessa heminredningsbutiker som jag kan komma åt.. Jag längtar och hade tanken på att jag inte skulle gå och lägga mig inatt, utan helt ägna mig åt mig själv och mina planer. Gå runt med en ansiktsmask och mäta lite.. Men så blir det ikke, nu blir det en snabbdusch, sen bums i säng!

Alla bra tankar är inte bra tankar dagen efter....

To-do-List

♥Skrivet av Anna 2011-11-21 19:49:23 Vardagen Kommentarer (0)
Go kväller.. Ögonen går i kors och humöret är sänkt till botten!
Humöret och min eviga huvudvärk förstör min vardag.. och bliggandet som kanske märks! Får också skylla på att jag inte bott hemma på några veckor, att jag haft annat för mig. Jag har mitt "andra" hem, och nu senaste veckan har jag levt lyxliv, och drivit en restaurang hos pappa medans farsgubben solade sig brun i utlandet.
Så jag har haft det fint, även om humöret inte har vart det bästa.

Ibland känner man sig inte bra placerad hur bra det än må vara.. Jag förstår att jag inte kommer träffa någon så som jag tänker och känner. Men jag tror ändå det börjar ordna upp sig lite.. Virrvarret jag känner inom mig börjar lägga sig. Tror det kan va fint att va ifrån varandra ibland.. På både gott&ont..

Nu kör vi måndagskväll.. har hunnit med en kväll på lassarettet, så nu ska det spritas innan mysigt soffhäng!
En To-do-List ska göras ikväll också för denna vecka. Tydligen mår jag inte bara lite krassligt i själen, hjärnan har fått sig en släng av något också.. -Typiskt!!!

Smell like a Rose!

♥Skrivet av Anna 2011-11-03 23:39:41 Foto Kommentarer (1)

Har börjat fixa med julklappar idag. Den första blev självklart till mig själv. Det är farligt att gå runt på stan ocg speciellt farligt är det att gå runt och lukta på parfymer. Parfymer har lixom blivit som en drog.. Lixom krämer, nagelack, kroppsvård över huvudtaget! Och idag inne på KICK´s hittade jag MIG. Jag rätt igenom.

I´m gonna smell like a Rose!

 

Rose The One, EdP 50ml

Modehus/Märke - Dolce & Gabbana
Introducerad - 2009
Doftfamilj - Aromatisk
Rekommenderad användning - Romantisk

Beskrivning - Inspirerad av den mogna, sensuella och målmedvetna kvinnan skapades denna komposition av mjuka inslag av grapefrukt, mandarin, lilja, ros, sandelträd och vanilj.

Jaaaa, dom gjorde det!

♥Skrivet av Anna 2011-11-01 22:55:31 Vardagen Kommentarer (1)
Vilken tråkig dag de har vart. Jag har inte haft energi till att göra något alls. Att åka ner på stan va jobbigt nog!
Bandyn som va ikväll ville jag däremot inte missa för allt i världen. Men det gjorde jag..
Somna som en stock på soffan och sen va det försent. Tur att matchen visades på tv. Så jag har setat och hoppat här i soffan samtidigt som jag vrålat ut mina glädjerop. Vi vann, eller dom vann matchen mot Sirius med 10-1 och dom siffrorna glädjer mig totalt :)

Annars händer det inte mycket.. Imorrn har jag en efterlängtad dejt med min lilla puma! Blir middag och det vi gör allra bäst, skvallrar ;)   -Efterlängtat!!!
Nu ska jag fortsätta med färgningen av mitt hår, sen blir det läsning innan mina gröna tar vila!!

RSS 2.0