Sorry.

♥Skrivet av Anna 2012-06-29 02:55:26 Vardagen Kommentarer (0)
En natt som denna, när man inser att man inte bloggat på länge, ja då bloggar man.
Även om det inte har vart allt för fint väder har jag haft miljontals saker för mig. Tänkte göra ett inlägg och få ner i ord vad jag har haft för mig. Men jag tror jag låter bilderna tala för sig..
 
Det har vart Midsommar.. Och jag tog det lugnt hela dagen och kvällen. Dagen spenderades med C och hans syster på Framnäs till att börja med. Vi åt smörgås med skagenröra på, men en smak av en pärontomte. Sjävklart solade vi en stund innan vi begav oss hem för tillfix för att sedan röra oss till Anundshög med massor med folk och en midsommarstång.
 
Att sova middag när vi kom hem va en självklarhet, så trött att ögonen höll på att trilla ut.
Bakade oss en tårta iaf. Va tänkt att det skulle bli en riktig gubbtårta, men gubbarna va slut, så det fick bli hallon och chokladhjärtan :)
 
Midsommardagen spenderade jag och C med min brors ena son. Gullungen själv. Vi tog en tur ut till Vallby friluftsmuseum för att kolla in alla djur..
Lillkillen blev kvar över natten och när vi lämnat han till sin käre far, till min bror så åkte vi hem och mös med ost, kex, melon och salami samt olika skinkor. Smarrigt värre var det, och jag ångrar att jag inte sparde lapparna med var det var för skinkor.
Han är alldeles för go min kära karl. Här om dagen bjöd han på en romatisk middag hos han. Han överraskade även med Per Morbergs röda vin. Hur smarrigt som hellst. Jag är ett stort fan av Per, och så även min karl. Så det va en självklarhet att testa hans vin. Och inte blev jag besviken. Rött vin har jag svårt för, men detta vin smällte en aning i munnen och gav en stark, men samtidigt frisk eftersmak.
 
Till förrätt vart det Kantarellsoppa. Ni som känner mig vet att jag INTE äter soppor, det visste min kära karl med. Men guess what??? Jag åt och jag älskade det.. Tog även en portion till. Till förrätten drack vi mousserande vin, med guldklimpar i ;) Smakde super även det. Till huvudrätt vart det Pasta med en sås av champinjoner, lök, muggelost och tonfisk. Även den rätten smälte i munnen. Är så glad att jag hittat en karl som är så pass händig i köket ;)
 
 
Kvällen avslutades med några avsnitt av "Så ska det låta". Är ett stor fan av Peter Settman med.
Smaskade i oss himelska jordgubbar, samt ost och kex även denna kväll..
 
Något han inte vet är att jag var nära till tårar när jag fick blommor av han. Jag vet inte varför, men jag skratta och prata bort det som tur är. Hur skulle det va med en kärring som sitter å gråter mitt i allt? Inge mysigt alls =P
 
Måste bara säga en sak till.. Jag har ju berättat nu att jag ätit soppa för första gången sen jag var liiiiten kiz.
Dagen innan midsommar åt jag och C med hans mor och syster. Förrätt och huvudrätt.
Huvudrätten var Lax i ugn med potatis. Åter igen.. ni som känner mig vet att jag varken äter potatis eller fisk. Meen, jag åt och jag tyckte om det med. Konsistensen på fisken hade jag kanske lite svårt med, men såsen.. Vilken sås.
 
Sådär.. Nu ska jag knoppa. C ringer och väcker mig imorrn för en promenix så jag får använda mina nya byxor jag köpte idag. Gjorde ett riktigt kap. Ett par Puma byxor och ett par Nike byxor för under 5hundringen. Adidasbyxorna satt en aningen tajt, men vad kan jag förvänta mig när jag shoppar på barnavdelningen. Dom andra byxorna satt okej iaf, även om dom med är från barnavdelningen. Blir lätt så när man är kort och har väldigt korta små tax-ben.
 
 

Sociala paret.

♥Skrivet av Anna 2012-06-16 18:13:46 Vardagen Kommentarer (0)
Maten intagen och jag är proppmätt. Känner en smak av vitlök i munnen. Inte det frächaste. Kanske behöver några drag med tandborsten. C lider iaf inte, vi ligger i varsin del i sängen och är otroligt osociala mot varandra. Han med telefon och jag med datorn. Sociala paret..

Igår vart det en ritkgit trevlig kväll hos C´s vänner trots att Sverige förlora. Men det blev iaf riktigt fin mat med trevligt sällskap.

Denna Lördag gör vi inte många knop, är slöa till tusen, men nån promenix blir det nog iaf om jag får bestämma.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Trött man.

♥Skrivet av Anna 2012-06-13 13:34:56 Foto Kommentarer (0)

Här ligger vi kvar i sängen.. Efter kl 13 idag. Vart en sen natt med en lång och ryslig promenad. Jösses så rädd jag var. Men nog pratat om det.. Jag har hur mycket energi i kroppen som hellst medans C är lite tröttare och ligger här brevid mig å snarkar. Ljuvliga toner... eller inte ;) Han är så go, och igår va han mer mysig och go än vanligt, och sånt gillas :)


Trippelbesök på Friskis.

♥Skrivet av Anna 2012-06-11 23:53:27 Vardagen Kommentarer (0)
Shit.

Jaf har just kommit på vad det är för dag imorgon. Det är Tisdag, och det blir trippelbesök av mig på Friskis.
En morgondejt med PT Magnus, och så jag har lovat två av mina vänner att jag ska gymma med dom. Får se hur jag ska lösa det. Har inte bestämt någon tid med vännerna så vi kanske kan slå ihop det. Träna allihopa lixom.
Dubbla pass har jag gjort förr, men tre?
Nån gång kanske ska va den första..


Förutom denna "Aha-Justja"-tanken så har det rullat på fint idag. Gym, kaffe, frisör, promenix å stallet. För att inte glömma fotbollen nu ikväll, men trevligt sällskap.

Tack livet för en helsjysst vändning. Även om bitterheten i mitt liv är en stark känsla så vinner gladheten, kärleken och allt det roliga med hästlängder. Jag älskar livet, och livet älskar mig.

My hair is gone.

♥Skrivet av Anna 2012-06-11 19:54:08 Foto Kommentarer (0)

Jag trodde de skulle kännas bra att spendera pengar på sig själv, men ikke. Frisören gjorde allt annat än att följa mina instruktioner. Jag sa att om hon klipper för kort har jag ingen "pojkvän" kvar. Antagligen ville hon åt C då hon klippte alldeles för kort. Men jag är inte helt missnöjd. Alla slitna toppar är nu borta och håret är mjukare och härligare att ta i än någonsin tidigare. Så ett litet plus finns allt.

Efter frisörbesöket vart det en tur ut till stallet med Madde. Kände att motionen behövdes allt för väl. Imorgon är det en tur till gymmet igen som gäller. Va en aningen för trött imorse så gav inte allt som behövdes. Så.. Nya tag imorgon!


Tröttast i stan.

♥Skrivet av Anna 2012-06-10 00:33:54 Foto Kommentarer (0)

Kommer med ett längre inlägg imorgon. Nu är jag tröttast i stan och längtar tills jag får somna in. Barnen har skött sig exemplariskt hela dagen och kvällen, och dom somna som två stockar när vi kom hem nu ikväll. Bjuder på en bild eller två sålänge!


Doftar kärlek här hemma.

♥Skrivet av Anna 2012-06-09 12:24:03 Foto Kommentarer (0)

Märks det att jag har börjat tro på kärleken igen? Att jag har gett upp otrogna, upptagna karlar, och träffat C ist som är helt underbar? Jag gillar läget , situationen vi är i och att vi inte går för fort fram, vi skapar fortfarande en grund att bygga vidare på när vi är redo. Vi är och har det precis som vi vill just nu.

Jag vet inte om det beror på all bröllopsyra, men jag känner något extra. Min härliga systerdotter sa även igår att "Kärlek är när man bor i någons hjärta". Hur go och klok får man vara som fyraåring? I vissa lägen är hon bra mycket klokare än mig ;)

Jag är hög på kärlek idag. Kärlek till syskonbarnen, till min syster och blivande man, till C och till familj&vänner. Undrar om jag är lite blödig idag? ;) stortjutarn i kyrkan..


Kärleken bor i hjärtat.

♥Skrivet av Anna 2012-06-08 23:39:24 Foto Kommentarer (0)

Det känns bara bättre och bättre för var dag som går. Man lär sig att uppskatta dom stunder man får tillsammans med varandra.

Jag och C va ifrån varandra ett ta och nu har jag fått sova med han två nätter i rad.. Igen! Varje dag och natt som jag får spendera med han känns guld värt. Och igår kändes det lite extra bra på något sätt.. Kan inte riktigt sätta fingret på det riktigt. Och igår va dagen D. Crille träffade min mor och bror för första gången. Inget som va planerat dock. Vi hade vart och handlat, och påvägen hem mötte vi en tutande bil som min kära lillebror satt i. Dom hälsa och jag tyckte hela situationen va jobbig. Inte så att jag skämdes eller att det inte gick bra, utan jag va inte berädd på det riktigt. Ska precis vända mig om och vem kommer då om inte mamma? Ännu jobbigare situation ;) när dom hälsat bad jag mamma gå hem och jag&C traskade vidare.


Nu ska jag försöka sova. Upp tidigt imorrn och styra upp barnen fina inför bröllopet. Johanna är så nöjd över att få vara en riktig prinsessa, en riktig brud som hon sa själv. Hon har även lärt mig lite om kärlek idag medans hon ritade en bild på ni och C som kung och prinsessa. "Kärleken bor i hjärtat, moster" Väldigt fint sagt av en fyraårig. Självklart va täckningarna till C. Jag fick ingen. Jag hade redan så många tydligen ;) Goa unge!!


Tröttast i världen.

♥Skrivet av Anna 2012-06-06 12:57:27 Foto Kommentarer (0)

Tröttast i världen!
Efter morgonen alla rörelser är jag helt slut. Slut i kropp och slut i hjärna. I skrivande stund skulle jag kunna somna direkt. Men snart är det dags för barnbus med mina älsklingar. Som jag har saknat dom. Underbara ungar!

Och ikväll hoppas jag att jag&C hittar lite tid så vi kan ses ordentligt. Känns som att det är flera veckor sen vi sågs. Men det sägs att denna saknad ska va bra och nyttig, så jag får lita på att det är så..

Igår hann jag med både gym, solning, ansiktsmask och rensa ur hela badrummet. Jösses va skit man samlar på sig. Men nu är det rensat och klart. C pikade mig om att det var lite dammigt hemma ;)


Bara jag idag.

♥Skrivet av Anna 2012-06-05 12:04:19 Foto Kommentarer (1)

Hurrey, en start på morgonen som i te startade med huvudvärk. Känns som att jag är den lyckligaste i världen! Fick iaf ett mysigt morgonsamtal från C som lät mer pigg än vad jag kände mig. Han är nog på rätt bra humör idag, eftersom han sticker till Sthlm och Råsunda för att se Sverige-serbien idag.

För mig händer det inte mycket. Känner mig riktigt ledig för första gången på länge idag. Inga rapporter att skriva, inga barn att ta hand om, har bara ni själv. Och idag ska jag ägna all tid åt just mig själv. Sticker i skrivande stund till gymmet för att spendera iaf två timmar där, och efter det lite senare idag tänkte jag sola.


Skit morgon.

♥Skrivet av Anna 2012-06-04 15:15:33 Vardagen Kommentarer (0)
BlööBlööBlöö!

Vilken morgon det har varit. Vaknade upp med huvudvärk.. Igen! Börjar bli rätt less på allt med mitt huvud att göra. Nacken, håret, huvudvärken och flimrande ögon! Jag vet att jag har sagt det många gånger, men jag måste nog ta mig tid till att träffa en läkare igen. Men det är så trist. För varje gång man kommer dit så frågar dom det vanliga: "Äter du som du ska?" "Sover du ordentligt, och dricker mycket vätska?"
Och dom får samma svar av mig varje gång. Jaaaaa! Sömnen är det väl lite knas med, men det har ju med huvudvärken att göra. Det är ju inte det enklaste att somna och sova med värk.

Nu har jag iaf styrt upp lite planer för veckan. På Onsdag blir det massor med bus med min kära syster och barn, och på fredag åker jag hem till dom för att styra upp barnen och lugna hennes blivande man inför bröllopet på Lördag. Jag längtar och det ska verkligen bli suoer kul. Min syster ska gifta sig.. Min big´sis :)

Nu, så här på eftermiddagen ska jag försöka starta min dag. vart ingen träning imorse pågrund av värken, men snart blir det ett hårt pass. Ett hårt och härligt pass.
Som är så förbannat välbehövligt.

Wierdofeeling´s.

♥Skrivet av Anna 2012-06-04 01:33:04 Vardagen Kommentarer (0)

Phu.. Vilken dag!
Hat lyckats gjort ganska mycket här hemma även om jag inte haft nån energi till något. Att vika in dom nytvättade kläderna resulterade i en totalrensning i alla garderober + överskåp. Fanns en hel del att slänga och nu är det rent och snyggt. Om-möbleringen gjorde susen och jag är faktiskt helnöjd över min insats.

Mina Wierdo-känslor börjar sakta rinna av mig och det blev genast mycket bättre när C kom efter fotbollsmatchen. Som dom även vann. Stort Grattis till dig och laget :)
Vart lite mys i soffan till BB (där helt fel person vann enlilgt mig) och det behövdes. Att mysa lite menar jag. Det värsta rann av mig, och bara hans närhet gör undervärk. Imorgon hoppas jag på att vakna upp som en helt ny människa. Ska lägga ner lite mer tid på träningen från och med imorgon. Så mycket tid som jag gjort tidigare. Jag började med att spendera tid på gymmet 4 dagar i veckan och hade tänkt utöka med tiden, så länge jag fortfarande tyckte det va kul. Jag tycker fortfarande att det är lika kul, men istället för att trappa upp, har jag trappat ner. Det ska de bli ändring på :)

Nu ska jag gosa ner mig i sängen, kika tv innan dom gröna ger upp, vilket dom nog gör alldeles snart känner jag.
På tok för trött för att vara uppe nu.

Så gó natt och på återskrivande!


Svinto Vs. L'oréal.

♥Skrivet av Anna 2012-06-03 14:40:35 Foto Kommentarer (0)
Hej.. Igen!

Nu har jag gottat mig i olika bloggar så nu är humöret upphöjt ett snäpp. Men min wierdo-känsla finns dock kvar. Den värsta. Suck..

Men men, va inte det jag skulle skriva om nu. Här om dagen lästa jag min kusins blogg. Eller för att vara korrekt, min kusins barns blogg. Anyway.. Jag fick ett litet tips iaf om shampo. Jag har tidigare använt mig av Colour Goddess av TIGI Bed Head och Redken. Men jag har samma tråkiga hår som tidigare, med slitna toppar som mer liknar svinto. Topparna är värst, och jag vägrar klippa mig. En centimeter kan jag gå med på, men inte mer. Nu när jag äntligen fått längden jag är någorlunda nöjd med. Lite längre vill jag allt ha.



Så nu ska jag prova L'oréals Vitamino Colour och se om det blir nån skillnad. Enligt Pernilla ska det lukta ljuvligt också, och jag har väl köpt shampo tidigare just bara för doftens skull. Så det är ett stort plus att att detta shampo jag beställt hem luktar ljuvligt också ;)

 

Äntligen.

♥Skrivet av Anna 2012-06-03 13:53:15 Foto Kommentarer (0)
Äntligen är helgen över. Känns som att hela helgen har vart ett stressmoment. Att man ska vara på tusen platser samtidigt. Känns också som att folk bara kräver saker av en, fast det kanske inte alls är så. Men känslan har funnits där och jag har blivit lite smått galen!

Fredagskvällen vart iaf mysig tillslut. Jag och C tog en kvällspromenad och sen kröp vi under täcket och facebooka och kolla videor på UT. Vart riktigt sent så när jag väl somna sov jag hårt och gott.
Va mindre kul att kliva upp på Lördagen, trött och jävlig med andra ord. C fick jag inte ens liv i så han fick sova vidare medans jag gick iväg på min kaffedejt innan dagens "arbete" börja. Fixa i ordning lokalen inför 50års firande. Det serverades så god mat och efterätt att jag hade velat äta mer hur mätt jag än var.
Mot kvällen vart jag på dåligt humör av någon anledning så gick hem rätt tidigt..

Humöret är väl inte det bästa idag heller. Känner mig otillräcklig på något sätt. Och känslan av att något inte stämmer, eller att något negativt kommer att hända är ganska stark.

Men imorgon är det Måndag, och träningen kommer igång igen, så kanske kan få ur mig alla negativa känslor på det sättet, att träna bort dom.

En liten höjdpunkt från gårdagskvällen va blomman jag fick av min kära vän Wictor ♥


RSS 2.0