Lycklig.

♥Skrivet av Anna 2012-02-28 19:21:48 Vardagen Kommentarer (0)

Vilka dagar det har varit. Underbara!
Sol, värme och kärlek.
Känner ni så också?

Känner mig bara allmänt lycklig. Jag har allt jag behöver. Mina vänner och familj. Och just dessa soliga dagar med chinos och skinnjacka på, så får jag så otroligt mycket energi, och ångest för varje sekund inomhus. Vill ut och om så blir, bara gå runt. Snart är det vår på riktigt och med våren vet man att det inte alls är långt kvar till sommarn.

Tror jag hoppar utlandsresa i år och satsar helt på Gotland. Få se om jag får till en mysig helg med "Ex-maken".
Det är ju en plan att spinna vidare på. Men det vore ju så otroligt kul.

Nu blir det apelsin, melon och soffhäng med en bra bok innan kroppen ger upp helt.
Har inte allt för mycket energi kvar.


Lycklig♥


Snälla pappa, Nej.

♥Skrivet av Anna 2012-02-28 19:01:28 Foto Kommentarer (0)



Författare-
Stuart Howarth
Genre- Biografi
Ämnesord- Depression, mord, kärlek, incest

Stuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att
han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart, förrän den dag då han försökte igen och Stuart slog tillbaka på det enda
sätt han kunde.



Stuart Howarth spenderade de första trettio åren av sitt liv i ett psykiskt och fysiskt helvete. Efter år av känslomässig tortyr och förtvivlan kände Stuart vid trettiotvå års ålder ett överväldigande behov av att åter träffa sin far (som han vid det här laget visste var hans styvfar). Han sökte försoning, men möttes av samma grymma man. Ursinnet, smärtan och förvirringen kokade över i Stuarts hjärna och han slog tillbaka, och dödade sin styvfar.



När Stuarts historia berättades i rätten gjorde den så starkt intryck att han fick minimistraffet för sitt brott, och satt bara inne i tretton månader på Strangeway-fängelset i Manchester. Men tiden i fängelset förvärrade det brott han utsatts för, då han föll offer även för fängelsevakterna. Händelserna i fängelset ledde till att han stämde både Inrikesdeparteementet och Strangeway-fängelset, och vann.


Detta är historien om en liten pojke som växte upp till en modig ung man som vägrade vara ett offer.



Medelbetyg: 4

Hur man slösar.

♥Skrivet av Anna 2012-02-27 21:10:45 Foto Kommentarer (0)
Vilken perfekt start på veckan det blev.
Älskade Papi♥ väckte mig imorse för att hämta nycklarna. Han kom till och med upp och fikade en snabbis.
Min älskade favorit pappa hade även en present med sig. Precis som att han skulle ha vetat hur mycket jag älskar parfymer och dessutom vilken jag har gått och suktat efter.. Mindreader!


Tog en dusch och begav mig till kontoret för lite lill sis and big sis talk.
Jag tänkte att eftersom jag redan va nere på stan, så kunde jag shoppa lite. Jag vet exakt hur man slösar. Min lön kom den 18:e denna månad, men inte är det många slantar kvar heller! Men som sagt, jag är drottning på att slösa. Lägger ett öga på det som tilltar mig och övertalar mig om att jag behöver det.


Tröjor, byxor och en väska. Det behöver jag väl?



 

En shoppingrunda blev till fika, till mat och en tre timmars shopping på Maxi! Dock va inte jag skyldig till det ;)
Imorgon är det jobb som gäller, så ska ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen med en skål melonklyftor och kolla på några avsnitt Tre Kronor. Vi ÄLSKAR Tre Kronor här hemma :)


Uppvaktad.

♥Skrivet av Anna 2012-02-24 14:20:12 Vardagen Kommentarer (0)

Jösses va skönt det har vart att bo hos bästa mami nu i två nätter. Kaffet klart på morgonen och på kvällen. Och igår va maten klar när jag kom hem.

Kändes som en allt för lång dag igår. Träning, hälsa på syster, middag hos mamma, hem till syster igen för barnvaktande, handling på ICA Maxi och sen, sen kunde jag gosa ner mig i mammas soffa och snaska i mig lite melon och groddar.

Denna fredag bjuder på en lugnt kväll. Lite barnvaktande på kvällen sen hem och intaga lite vin.

Justja, provade lite sushi igår också. Man ska inte säga att mat är äckligt. Men rå fisk, fy fan! Aldrig mer.. Så förbannat vidrig, blääää!


Done and done.

♥Skrivet av Anna 2012-02-21 22:41:22 Kommentarer (0)



Då var fettförbrännar-listan klar på spotify. Blev en på 60 min, då vet jag när jag har tränat klart. Samt en chilli'n lista på 30 min. Kan inte bli bättre imorrn bitti, jag är redo!

Nu återstår bara en sista kiwi innan läggdags så jag orkar upp imorgon bitti.
Puss& go´natt.


Spring.

♥Skrivet av Anna 2012-02-21 21:18:53 Foto Kommentarer (0)




 


Vilodag.

♥Skrivet av Anna 2012-02-21 20:47:24 Vardagen Kommentarer (0)

Idag har jag verklien tagit det lugnt.
Morgonen började 06.30 med dunder huvudvärk på min lediga dag. Inte det bästa och skönaste att vakna upp till.
Men en Diklofenack senare känndes det lite bättre.

Dagen bjöd iaf på en promenix till Konsum, för lite semla köp sen vidare till min vän Madde på fika.
Och ska jag va helt ärlig gick jag hem och sov efter.
Dagen har också bjudit på en fin kvällsmiddag, Kycklinggryta med ris och morot/gurkstavar. Riktigt fint för magen, och kvällen där avslutades med en kaffe.

Nu har jag myst ner mig i soffan med min nya grej, kiwi och melon. Även om jag är allergisk mot kiwi så snarkar jag i mig det som att varje kiwi vore den sista. Så gott och samtidigt tar det bort allt sötsug.


Imorgon är det dags för möte och efter det lite gym.
Packa väskan och krypa ner i sängen igen.
Att ha migrän förstör en hel dag för mig. Även om värken är över, är jag trött, mega trött resten av dagen.


Monday.

♥Skrivet av Anna 2012-02-20 19:10:01 Kommentarer (0)

Det blev en fin start på denna måndag. Vaknade tätt tidigt eftersom jag somna strax efter 21 igår. Shopping och gym stod på To-do listan idag. Efter gymmet gick jag till Madde och fick mig en fin promenix till stallet. Välbehövligt då jag inte orkar värma upp allt för mycket när jag gymmar. Imorgon har jag andra planer så det får bli en vilodag.

Är super tröt redan nu och skulle mest av allt vilja gå och lägga mig. Är det tillåtet?


Mördar pass.

♥Skrivet av Anna 2012-02-19 20:48:37 Kommentarer (0)
Efter lite kalasande på Busborgen åkte jag hem, betalade räkningar och vidare till gymmet. Blev ett riktigt mördarpass för mina ben. Känner redan nu en föraning till träningsvärk fast jag va duktig och stretcha ett bra tag efter.

Eftersom det är bra att äta något dom 20-30 minutrarna efter en träning så köpte jag mig två st NatureNut´s att snaska på. Riktigt goda, men självklart skulle jag få en allergisk reaktion. Skit kul. Hela munnen och halsen gjorde ont och läppar + kinder svullna upp. Inte okej. Inte okej alls eftersom att den va så god.
Kan hända att det va paranötter i dom, nötterna jag inte tål. Andra nötter går rätt så okej som tur är.

Nu ska jag ta mig en varm och skön dusch och sen luta mig tillbaka i sängen med lite vindruvor och film.
Ett fint avslutt på denna veckan!

Hallon&Svek

♥Skrivet av Anna 2012-02-19 01:24:30 Vardagen Kommentarer (0)

Id'en bakom mitt bloggnamn kommer från dessa fyra böcker. Böcker som ligger. Mig SÅ varmt om hjärtat att jag läst dom alla flera gånger om dessutom.
Livet kan va sött som hallon, men ändå beskt å surt som svek. Och hur mycket man än kämpar, hur bra och fin man är som människa så kommer man nog inte ifrån detta svek.

I dom här böckerna får man följa familjen kring La Stella, en familje restaurang där dom lever som en idyllisk familj, ren och skär lycka, och sedan en totalvändning med tusen kilo svek, och hur man tar sig upp från botten till att bli ett bättre och självsäkrare Jag.

Dom är så bra att jag lever mig in i böckerna, känner karaktärernas känslor, gråter när dom gråter och skrattar ikapp med dom. Det är precis som att jag själv är med i böckerna.

Har precis börjat med den första boken igen, även om jag har en liten sexåring brevid mig som vaknar tidigt imorgon bitti. Det är inte det enklaste att sova brevid en som snarkar högt. Min säng är stor och bred och killen så liten så liten, men ändå ligger jag längst ut på kanten och kämpar för att inte trilla ner på golvet..

Hoppas ni alla anda haft en mysig lördag, precis som jag med barnbus, skridskoåkning och en jävla massa kärlek.


Memories.

♥Skrivet av Anna 2012-02-10 02:12:53 Kommentarer (0)



Tur att jag har en ledig dag imorgon. Sitter fortfarande vaken och är lite nostalgisk. Saknar sommaren och vad den har att erbjuda. Är trött på kylan, och alla kläder som ska byltas på innan man lämnar hemmet.
Tjocka termobyxor, en ännu tjockare jacka, mössa, vantar och halsduk. Alla dessa kläder för en enkel promenad.

Jag vill kunna gå upp ur sängen en morgon, ta en kopp kaffe och medans man drar på sig ett par shorts och en sliten t-shirt så borstar man tänderna. Och poff så är man redo för en ny dag. Inget onödigt smink, håret i en slarvig toffs. Helt plötsligt är man redo för dagen!
Det är mycket man drömmer..


Gotland -11


Turkiet -11


Skåne -10


Gotland -10

Och det är många tankar, vilken årstid det än är..

Somnar in till den nya favoritlåten och försöker få till några timmars sömn innan man blir husägare för en vecka!
Ska bli kul och skönt, men samtidigt är jag rädd. Stort hus.. Och ett lika stort hus som det blir mörkt i på natten.
Det är verkligen en pest att va mörkrädd...


You got what I need.


Ett glas rött.

♥Skrivet av Anna 2012-02-09 23:18:02 Vardagen Kommentarer (0)

Det blev ett glas rött ikväll också. Provar på att leva som lyx hustru fast utan man då. Pimplar vin i sängen till filmen "kyss mig". En väldigt okej film må jag säga.


Baby, you got what I need.

♥Skrivet av Anna 2012-02-09 19:08:04 Vardagen Kommentarer (0)

Gosh va det svider i ansiktet.. Vet inte om det är krämen eller om jag bränt mig.
Blev iaf en tur till Solstudion med Fia idag, efter jag hade fikat med pappa. Skulle ha tränat också men dom övningarna jag vill göra går inte på grund av min höft. Så jag har gett mig själv en liten påminnelse om att jag lär göra mina löjliga övningar på bollen. Hur löjliga dom än må vara!
Än så länge får jag klara mig med dom och Zumba. Det funkar för mig ett tag..


Let me Love you, i'm om fire.
Can´t you feel my desire? I want to take you higher.

Baby you, you got what I need.
Baby you, you got my sunshine.. ♥


Redhead.

♥Skrivet av Anna 2012-02-08 20:39:23 Foto Kommentarer (0)



Färhar håret och tar ett glas rött till.
Håret blir rött som vanligt. Inte klokt hur fort utväxten kommer, men på längden märks inget.
Är iaf nyklippt och håret känns bra mycket fräshare nu än tidigare. Köpte en spray idag också, från Got2Be,
luktar super kalas.

Annars har det inte hänt mycket denna lediga dag. Va och handlade, jag och Wictor. Åt en senare middag på Paganini och firade oss själva. Att vi kan handla tillsammans utan att börja tjaffsa. Annars tycker jag att handla, det är kvinnogöra.
Köpte iaf med mat åt mamma och tog en kaffe där. Tror hon känner sig lite ensam nu när lillebror har flyttat och inte ens bor kvar i Sverige!

Snart ska färgen tvättas ur, och efter det ska jag krypa ner i sängen, med ett till glas vin och bara ta det lugnt. Somna i god tid. Vilket vore på tiden.. Sena nätter och tidiga mornar är ingen större hit..

Imorgon är det jobb och fika med pappa som gäller. Hämta nycklarna och höra alla viktiga detaljer om katten som gäller. Som jag hört såå många gånger förr.. Men han är go min pappa och bryr sig om sin lille "son" Zorba.



Tigi.

♥Skrivet av Anna 2012-02-07 22:23:49 Foto Kommentarer (0)




Hoppas mina hårprodukter kommer denna vecka!
Ska bli lite mer försiktig med mitt hår, inte sätta upp det hela dagarna som jag gör nu.
Sen är det ju lite roligare om man har en frisyr att kämpa med. Kanske inte just på morgonen.


RSS 2.0