Bad me..

♥Skrivet av Anna 2011-10-31 11:45:49 Vardagen Kommentarer (0)

Här va det länge sen man titta in nu.

Har varken ork eller inspiration till något inlägg.. kommer kanske senare idag!
Just nu ska jag fokusera på vad jag ska säga idag... Gaaah!!!!

Livet går upp och ner..


Love is my Religion

♥Skrivet av Anna 2011-10-12 12:29:26 Vardagen Kommentarer (1)
Härliga Onsdag.. Och vilket härligt humör jag är på. Love is my Religion skrålar ur högtalarna på högsta volym och jag dansar med. Dansar snart av stolen!
Känner mig väldigt effektiv idag.. och strålande på något sätt!! Imorse fick jag trevligt kaffebesök. Pratade körkort och alla dessa "nya" uppgifter som kommit. Det får mig att vilja ta den förbannade lappen.. Kanske snart!!
Nu ska jag vika in kläder/sängkläder som tvättades igår. Senare blir det lite jobb så lär väl styra upp mig själv också..

Trevlig Onsdag på er!

ST

♥Skrivet av Anna 2011-10-11 15:04:28 Foto Kommentarer (0)

God eftermiddag på er!
Kör tydligen på en ST idag -Städ Tisdag! Va meningen att det bara va tvätten som skulle fixas idag men här rensar vi både högt och lågt. Och som jag sagt tidigare, så önskar jag att det vore lika lätt att rensa hjärnan!
Men idag kör vi som sagt på en ST och som jag kommer mysa ikäll..
Jag myser iofs var eviga dag, men det är något alldeles extra när det är nydammat och städat, när hela lägenheten är i tipp topp, och doftljusen på bordet doftar.. En alldeles speciell känsla. Håller ni inte med?

Imorgon myser jag lite extra :) Förhoppningsvis kommer min leverans med mina älskade kläder :)
Fick ett brev om att min vita cardigan är slutsåld, och så ledsen jag blev. Jag som väntat på den sååå länge nu.
Skrev ett argt mail, och shoppade lite till. Ni vet som plåster på såret..

 

Dessa två ser jag mest fram emot att få och att få bära. Riktigt nöjd, och mer nöjd blir man när man inser att dom dragit av 10% på varje plagg jag handlat.. :)


Älskade Silverhanen!

♥Skrivet av Anna 2011-10-07 14:46:43 Foto Kommentarer (1)

Än sålänge har det vart en perfekt och mysig Fredag! Mötte upp Silverhanen i familjen (pappa) för en liten fika. Vi hamna på Systrarna Eriksson för kaffe och bakelse. Och inte vilken bakelse som hellst, ett gulligt litet bröst :)



Riktigt smarrig va den också. Kan minnas att fyllningen va Passionsfromage (stavning) och något mer.
Smarrig va den iaf! Vi båda halvlåg i soffan med våra mobiler, ladda ner appar, tog bilder och jag vet inte allt. Men mysigt var det att spendera lite tid med älskade pappa. Denna vecka har det hänt 2 hela gånger. Oftast brukar det gå några veckor/månader mellan våra träffar å samtal..

Nu ska det sorteras tvätt, en fredag som denna. Ta det lite lugnt så jag orkar med brorsonen som kommer över imorgon för att sova kvar.. Fasters älskade unge :)

 
♥Pappa med lillebror och storebror och faster älskling Dexter♥


Riktig glasögonorm!

♥Skrivet av Anna 2011-10-06 17:12:22 Vardagen Kommentarer (0)
Jaha, blev glasögonorm på heltid. -Påriktigt!!
Som tur är hade SpecSavers ett bra urval av bågar och jag gick där ifrån helnöjd. Det blev två par brillor närmare bestämt. Ett par att ha på heltid och ett par vid läsning och datorhäng!
Tidigare var jag ju till Synsam och undersökte synen. Valde ett par brillor för bra många kronor och tyckte inte det va nå värt det. Inte för ett par brillor att ha hemma, vid läsning och tv-tittande. Gjorde en till undersökning hos SpecSavers som sagt och ja, jag blir en riktig glasögonorm. Tur att någon sa att det är sexigt med brillor ;)
Kan inte annat än att hålla med :) Hittar man ett par sexiga bågar kan det se förbannat hett ut..

Ska bege mig ut i köket, rota i frysen och försöka få ihop lite mat att stoppa i magen. Åter igen har jag hoppat lunchen och proppat i mig kaffe ist.. Not good!!

Dagens middag blev Kassler i ugn med ris o...

♥Skrivet av Anna 2011-10-04 17:30:30 Vardagen Kommentarer (2)

img_6496 (MMS)

Dagens middag blev Kassler i ugn med ris och en krämig svampsås. Smakade förbannat bra.. Nu ska här vilas, total matkoma!!


Min lilla älskling kom som avi i ett sms, ...

♥Skrivet av Anna 2011-10-04 15:11:04 Vardagen Kommentarer (0)

img_8650 (MMS)

Min lilla älskling kom som avi i ett sms, inte i brevlådan! Nu är jag lycklig..


I väntans tider..

♥Skrivet av Anna 2011-10-04 13:51:49 Vardagen Kommentarer (0)

Kaffetoken drack precis en kopp Te ist för kaffe. Det känndes så fel.. Kaffe med sin starka smak mot en kopp knappt smaksatt Te va en stor skillnad. Men nu har mitt besök traskat vidare och jag sitter här i väntans tider..
Tror fortfarande att mitt paket kommer komma just idag, fast posten redan vart här, och det enda som damp ner i brevlådan va mobilräkningen! Det jag kan glädjas över va att räkningen va billigare än den brukar.
Får nog snällt vänta tills imorrn..

Men jag känner mig värre än ett litet barn på julafton.
Det är både min nya parfym som ska komma och ett nytt spel till datan som jag beställt. Man vill ju gärna ha alla saker på en å samma gång!


Nu ska jag fortsätta vakta som en hök över brevlådan!


Glasögonorm -Ett problem mindre!

♥Skrivet av Anna 2011-10-03 18:06:59 Vardagen Kommentarer (0)
Go kväller..

Har precis smällt i mig lite pannkakor, efter en tur på stan med pappa. Tog en fika och följde med han till optikern. Han tyckte bestämt att jag med skulle kolla min syn, eftersom jag jämt kisar med ögonen vid tv-tittande, läsning och vid datorn.

Dom hade en tid samtidigt som pappa och mycke riktigt hade jag nedsatt syn. Dock inte så farligt, men behöver iaf glasögon när jag måste anstränga ögonen lite extra. Läsning, tv-tittande, datorhäng och om jag skulle köra bil.
Yeees tänkte jag, ja kan ju köpa mig ett par billiga jäklar i en vanlig butik. Men neej, inte alls. Hade visst inte samma syn på båda ögonen. Det ena va lite sämre.. Så det får bli ett par riktiga briller. Suck!!

Jaja, jag får tänka på att det kan bli ett problem mindre, min huvudvärk som jag trilskas med några gånger i veckan och har gjort det sen jag va riktigt liten! Kan kanske bli bättre.. Jag hoppas och håller alla tummar och tår jag har!


Nej, nu blir det en tripp i spåret. Eller regnar det verkligen ute?

Versace Versus

♥Skrivet av Anna 2011-10-01 15:25:10 Foto Kommentarer (0)

God Lördag på er!
Har knappt vaknat till liv än, och klockan är över 15 redan. Huvudvärken har setat i sen jag vaknade och det blir bara värre och värre. Härliga Lördag!!
Så kände att jag behövde lite uppmuntring. Och presenter till sig själv är väl ändå den bästa uppmuntringen, inte sant? :)

För några dagar sen hade jag en liten shoppingrunda på det nya köpcentrat och provade en parfym inne på KICKS! Och jag hoppas verkligen det va denna jag klickade hem nyss, vet att det va Versace, känner iaf igen flaskan lite. Så vi håller tummarna :)

Modehus/Märke - Versace
Introducerad - 2010
Doftfamilj - Fruktig
Rekommenderad användning - Casual

Beskrivning - Modeskaparen Donatella Versace ville med denna doft skapa en komposition för den starka och självstädiga kvinnan som gärna uttrycker både sin feminina och sensuella känsla. Den har attityd och mod och dess moderna blandning aromer fungerar vid livets alla tillfällen.

Strukturen är byggd kring en dominerande citron som här blandas med fräscha toner av äpple, apelsinblomma och ros. I hjärtat vilar en jordnära kombination av ambra och mysk.

RSS 2.0