Lördagsblandning.

♥Skrivet av Anna 2012-10-27 16:28:27 Foto Kommentarer (0)

Vilken lördag. Jag va inte kaxig imorse när jag klev upp. Satans trött med känslan att jag aldrig ville kliva upp. Men upp kom jag till mina godingar. Dagen har än så länge bestått av disco, utelek, McDonalds och nu är det tv spel som gäller. Skylander!!

Min plan va att dom själva skulle få göra små minitårtor idag, men klockan tickar iväg så vi tar det imorgon ist. Nu blir det tydligen mer disco, men jag ska inte klaga... Så mycket som vi hoppar och studsar till musiken så lär det visa sig på vågen sen. Denna hopp och studs-dans tänker jag även köra utan barn. Skit jobbigt är det.


Tur va väl.

♥Skrivet av Anna 2012-10-23 03:41:43 Vardagen Kommentarer (0)
Tur va väl att sidan hade tekniska problem!
Tur va väl att jag inte kom in.
Tur va väl att jag inte kunde beställa.
 
 
Ja tur va det.. Vet inte vad jag hade velat beställa, men något iaf, som hade toppat mitt humör lite. Men sportamore hade tekniska problem. Inte ens en bild kunde jag se som skulle locka mig till något köp. Skulle vilja ha ett par byxor att springa i, som är liiite tjockare än dom jag har. Nu till hösten och vintern tänkte jag..
 
Jaja, jag får fokusera på mina resor ist♥

Skrämmande men kul.

♥Skrivet av Anna 2012-10-15 20:21:38 Vardagen Kommentarer (1)

Burr vilket väder.. En kyla som biter sig in i skelettet och fryser alla ådror och senor till is. En rå kyla, även här hemma. Men kanske får jag skylla mig själv som envisas med detta korsdrag dagarna igenom året om. Det blir värmande och uppfriskande bad här alldeles strax, med fotpeeling och ansiktsmask. Nu har jag nämligen något att fira. Det tog sin lilla tid.. Från den. 12:e augusti tills nu. Typ! Den 9:onde november åker jag över till Gotland igen för ett tag.. Först några dagar hos JL, leva gårdsliv och ta hand om varandra på bästa möjliga sätt när man bara har några dagar på sig. Innan jag åker hem tänkte jag bo hos moster några dagar, som inte alls bor långt från JL, några kilometer bara. Perfekt. Skrämmande men kul.

Något annat som är skrämmande men kul är nu på fredag. Då är det klassfest som gäller. Vad har det blivit av alla? Hur ser dom ut? Och hur ser dom på mig, som är långtidssjukskriven? Ingen man eller barn.. Det är vissa småsaker man funderar över.. Det är iaf 10 år sen jag tog skolbussen till och från skolan, det är 10 år sen jag hade min fest som avbröts av min granne som även va polis, det är 10 år sen vi va i irstakyrkan, sa adjö till lärare och till varandra. På 10 år förändras man en hel del.. Kul, men skrämmande!!!


Frame your life.

♥Skrivet av Anna 2012-10-11 15:17:11 Foto Kommentarer (1)

Nu äntligen är det gjort. Kl 10 imorgon är det jag som sitter i en frisörstol. Mitt hår är så slitet att det ser ut som en tuss svinto även om jag precis ha duschat. Så imorgon ska det slitna bort. Hur kort barret än behöver bli. Vissa korta frisyrer är absolut inget för mig, mitt ansikte är precis som min kropp, rund och go. Lite extra hårdnad på skinnet, och jag studsar likt en studsboll på en skolgård. Jag får helt enkelt lita på frisören imorgon. Hon är äldre, har jobbat som frisör i många år, så hon lär se att jag är fet och inte passar i allt.

Nu ska mitt ivriga jag damma klart. Jag påbörjade men av någon anledning hamna jag i soffan och har inte kommit längre än så. Mina fötter fryser till is, vilket kan bero på korsdraget jag ordnat. Älskar korsdrag så mycket att jag inte KAN stänga mina fönster. Träet har svällt och jag vet inte hur jag ska fixa det.. Men men, jag har en händig pappa!!


Tjurstina.

♥Skrivet av Anna 2012-10-02 21:29:49 Foto Kommentarer (1)

Vilken härlig dag. Den började inte helt okej, men blev till en av de skönaste dagarna på länge. Imorse när mamma hämtade mig för en tur i skogen var jag en riktig tjurstina. Snäste och hade mig, men det gick över så fort vi kom in i skogen. På vägen hemsände vi förbi kyrkogården och hälsade på Mormor&Morfar och Mathias. Kyrkogården va så mysig i höstrusket med alla dessa löv i olika färger.. Jag gillade känslan när jag kom dit..


Patetisk brud.

♥Skrivet av Anna 2012-10-02 01:14:15 Foto Kommentarer (0)

Ja vad säger man? Patetisk brud? Nej nej, det är bara jag som kollar på SATC, dricker rödtjut, och snusar som aldrig förr. Men ska jag va ärlig känns det en smula patetiskt..


RSS 2.0